WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

DangerDen DD-TFC Tubing 3/8 ID - 5/8 OD - UV Red

 - 
Onze prijs:  7,95  (6,57  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 33 punten
Punten verdiend: 1 punt

De DD-TFC-slang is speciaal ontworpen voor waterkoelsystemen. Het ontwerpcriterium was om te voldoen aan de eigenschappen van universele standaard Tygon-buizen! De DD-TFC-buis is een slang van hoge kwaliteit die in staat is tot scherpe bochten en een uitzonderlijk glad oppervlak dat de vloeistofstroom niet beperkt.

Danger Den UV-slangen zijn ontworpen om beter te presteren dan Tygon!!! DD-TFC Tube voldoet aan de hoogste eisen voor slangen binnen de waterkoelingsgemeenschap. Ontworpen om een kleine buigradius mogelijk te maken zonder een knik in de slang te veroorzaken. Het materiaal bestaat uit een speciaal polyvinylchloride (PVC) dat zorgt voor een glad oppervlak aan de binnen- en buitenkant van de buis, waardoor de stroomsnelheid van het water wordt verbeterd en stof dat aan de buitenste buis blijft kleven tot een minimum wordt beperkt.

UV-reactief!
De Danger Den UV-slang is zeer reactief op UV-lampen of Black Lights. De Danger Den UV-slangen zijn zo samengesteld dat ze qua helderheid beter presteren dan alle andere UV-slangen.

Het andere voordeel van gekleurde slangen is dat het er altijd geweldig uitziet! Geen troebele slangen meer!!

Specificaties:
•ID 3/8"
•OD 5/8"
•UV-reactief Vijf (5) jaar stabiel
• Gladde ID en OD Surface
•PVC (polyvinylchloride)
• Gladde ID en OD Surface
•DD-TFC-logo elke 31,5" (800 mm)
•Breekspanning: 10 MPa (100 bar)
•Buigstraal: 420%
•Minimum/Maximum Temperaturen: -30C / +70C

Let op: De slang wordt per meter verkocht. Hoeveelheid 1 is gelijk aan een buis van één meter lang. Hoeveelheid 10 zou een buislengte van 10 meter zijn.

Fabrikant:
Danger Den
Uitzonderlijk goede tubin, flexibeler dan tygon en masterkleer en die toestanden.  Ik heb deze maat gekozen na het lezen van een hose bend test op http://virtualrain.blogspot.be/ 16/10 zou het beste bestand zijn tegen het maken van kleine bochten en ik kan dit enkel bevestigen.  Met deze tube heb ik nergens een smartcoil of iets dergelijks moeten gebruiken en ik heb zeer korte bochten gemaakt en enkel een rotary omdat dit moest omdat de fittings anders niet naast elkaar op mijn heatkiller 3.0 konden. Nergens is de tube flattened ofzo en hij buigt echt wel minder snel dan tygon (of nalgene) van +- dezelfde maat of primochill toestanden, want deze gebruikte ik voorheen. Bovendien is het uv effect geweldig in combinatie met monson 5/8 zwart matte fittings ... Dit is de tube voor mijn future builds, zonder twijfel (indien hij nog steeds beschikbaar is in de toekomst tenminste, want dangerden heeft normaal gezien de boeken dicht gedaan ...) Geen idee of ze nog bepaalde dingen produceren, maar het zou echt jammer zijn als deze quality tubing uit het assortiment zou verdwijnen, mede gezien er geen vergelijkbare 5/8" tubing bestaat met dezelfde buigbaarheid die in het rood is ...
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes