WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

EK-Tube ZMT Matte Black 16/10mm

 -   - 
Onze prijs:  5,45  (4,50  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 23 punten

EK ZMT (Zero Maintenance Tubingis een hoogwaardige, onderhoudsvrije, industriële EPDM-rubberen slang in stijlvol matzwarte kleur.

Deze slang is - net als Norprene - ontworpen om een zeer lange periode zware omstandigheden te weerstaan en biedt een uitzonderlijk lange levensduur, zelfs na vele jaren blootstelling aan UV, ozon en hitte.

In tegenstelling tot de meeste PVC- en PUR-slangen, zorgt deze hoogwaardige, in EK gemaakte EPDM-rubberen slang voor een langdurige werking. Bovendien is er geen sprake van een uitloogeffect door weekmakers, wat verstopping (smurrie) in uw loop kan veroorzaken. Deze 9,5/15,9 mm (ID/OD) slang heeft een zeer kleine buigradius, waardoor je strakke bochten kan maken zonder dat er een knik in komt!

Dit is misschien niet de slang voor iedereen, maar het is gegarandeerd probleemloos zelfs op de lange termijn, iets wat andere PVC/PUR-slangen niet kunnen bieden!

Deze slang is perfect voor EK- 10/16 compressiefittingen.

Technische specificaties:

  • Materiaal: EPDM
  • Kleur: Zwart, niet UV-reactief
  • Binnendiameter: 16mm (5/8")
  • Buitendiameter: 10mm (3/8")
  • Bedrijfstemperatuurbereik: -30 °C tot 110 °C
  • Geschikt voor alle bekende koelvloeistoffen
  • Voldoet aan RoHS.

Gemaakt in Slovenië - Europa!

LET OP:

  • Door de aard van de fabricage kan de slang sporen van verkoold materiaal bevatten.
  • Prijs voor 1 meter! Bestelt u één stuk, krijgt u 1 meter. Twee stuks, 2 meter, etc.
Fabrikant:
EK Waterblocks
Bovenop de voordelen rond onderhoud/levensduur zien deze slangen er ook nog eens goed uit. Matzwart zorgt vanzelf voor een cleane look in je case. Ze zijn wel wat minder vriendelijk voor je vingertoppen bij het aanbrengen van de fittingen.Zeker een aanrader voor iedereen die gewoon een no-nonsense loop wil

Deze slangen worden gemaakt van EPDM welke geen ''plasticizers'' bevat zoals alle andere flexibele slangen. Het grootste probleem met andere flexibele slangen dat de ''plasticizers'' afegegeven worden aan het koelwater en daarmee koelblokken kunnen verstoppen. Daarnaast wordt de slang dan vaak dof en minder flexibel. 

Deze slangen hebben geen van de boven genoemde problemen en kunnen in principe jaren mee. Daarnaast heeft de slang een erg dikke wand in vergelijking met andere slangen. Dit is een voordeel omdat je erg krappe bochten kan maken zonder dat de slang knikt.

het enige nadeel van deze slang die ik kan bedenken is dat deze niet doorzichtig is. Voor mij persoonlijk geen probleem maar voor anderen misschien?

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes