WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Arctic Cooling MX-4 Koelpasta (4g)

 -   - 
Onze prijs:  9,95  (8,22  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 42 punten
Punten verdiend: 1 punt

Arctic Cooling MX-4 Koelpasta (4g)

ARCTIC MX-4 is een nieuwe thermische koelpasta die een uitzonderlijke warmteafvoer van componenten garandeert en de benodigde stabiliteit handhaaft om uw computersysteem tot het uiterste te duwen. Net als de prestaties van de bestaande en veelgeprezen ARCTIC MX-serie, blijft de ARCTIC MX-4 de ultieme keuze voor overklokkers. Voorafgaand aan zijn introductie op de markt, had ARCTIC MX-4 in augustus 2010 al een Top Product Award ontvangen van PC Games Hardware in een Duits tijdschrift, waarmee het de overhand had op 11 andere koelpasta's!

Superieure Prestaties en Eenvoudige Toepassing
De ARCTIC MX-4 is een eersteklas koelpasta met uitzonderlijke prestaties en gebruiksgemak. Het is een elektrisch niet-geleidende pasta die wordt aangebracht tussen CPU/GPU en aangewezen koelers om de afgevoerde warmte van de componenten naar het koellichaam over te brengen. Aangezien de ARCTIC MX-4 een metaalvrije mengsel is, worden risico's van kortsluiting geëlimineerd en wordt er daardoor meer bescherming toegevoegd aan uw computer!

De nieuwe formule in de ARCTIC MX-4 kenmerkt zich door een optimale thermische geleidbaarheid en een lage thermische weerstand. Met deze eigenschappen wordt warmte van kerncomponenten effectief verdreven!

De consistentie van de ARCTIC MX-4 is ontworpen voor een eenvoudige toepassing. De textuur is net dun genoeg om met vingers op componenten te verspreiden zonder veel rommel te veroorzaken.

Geweldig koopje voor zijn waarde
Met zijn concurrerende prijsstelling en de prestaties van de ARCTIC MX-4 is het verreweg de beste koelpasta op de markt!

Belangrijkste kenmerken:

 • Eenvoudige toepassing
 • Optimale thermische geleidbaarheid
 • Lage thermische weerstand
 • Niet-elektrisch geleidend
 • Niet-capacitief
 • Niet-corrosief
 • Geen uitharding
 • Geen bloeding

Specificaties:

 • Warmtegeleidingsvermogen: 8,5 W / mK
 • Viscositeit: 870 poise
 • Dichtheid: 2,5 g/cm3
 • Netto gewicht: 4g
 • Fabrikantcode: ORACO-MX40001-BL
 • EAN-code: 0872767003767

Fabrikant:
Arctic Cooling
Ik heb deze koelpasta gebruikt op mijn gpu, ik zocht een koelpasta welke niet geleidend was. Deze pasta doet het prima en is goed aan te brengen. Zit ook aardig wat in de tube!
Heb MX4 op mijn 6870 icm de EK-FC Acetal+Nicel. Ik heb geen vergelijkings materiaal omdat dit de eerste keer is met een waterblock op mijn GPU. De enige cijfers die ik kan geven zijn Furmark op lucht: 85 graden. Furmark op water 45 graden.. ( In combinatie met 1 2x120 rad en 1 1x120 rad ) Het pasten van de pasta gaat prima, smeert makkelijk uit en word snel droog. Ondanks dat ik nog geen vergelijkings materiaal heb kan ik wel zeggen dat dit voor een leek een makkelijk product is wat het blijkbaar doet zelfs als je er niet veel verstand van hebt :P 
Deze pasta gekocht omdat het en nieuw was en gehoord had dat het makkelijk uit te smeren was (nou ja, tov de MX-3 dan;)) en niet geleidde omdat ik ook mijn GPU wilde repasten. Perfect verzonden, met pen en al (ik had ook wat meer dingen besteld, dus good work HighFlow!) en dan zowel mijn CPU als GPU ge-repaste (repasten van de GPU kan alleen maar met specifieke koelpasta's die niet geleiden, dus MX-2/3/4, maar geen AS5!). Het temperatuurverschil was bij de CPU in feite niet zo veel, 3 graden idle en 4 graden stressed (i7 920). Maar bij de GPU... Enorm!!! In idle was de temp maar met 2 graden gedaald, maar onder load (BFBC2, stock snelheid, GTX260) is de temp van 81 naar 66 graden gegaan! Niks minder dan geweldig als je het mij vraagt dus! Voor degenen die overwegen om de koelpasta van Arctic Cooling te kopen, is de MX-4 die ene euro tov de MX-3 zeker waard, want hij smeert gewoon lekkerder uit. Degenen die zich afvragen of ze nou AS5 of MX-4 moeten nemen, hier een vergelijking; MX-4 -Ietsjes betere temperatuur. -Ook te gebruiken bij repasten van videokaarten AS5 -Makkelijker uit te smeren (hoewel MX-4 het ook goed doet), -Meer inhoud per euro Al met als is MX-4 meer voor de mensen die weinig keer moeten pasten en dus het beste van het beste willen of ook hun GPU willen doen, terwijl AS5 meer voor systeembouwers (die alleen CPU's pasten) geschikt is omdat je dan voor ongeveer dezelfde prijs meer CPU's kunt gaan pasten, dat terwijl de temps ongeveer hetzelfde blijven. Goed pasta dus, echte aanrader!
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes