WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Arctic Silver 5 Koelpasta (3.5g)

 -   - 
Our price:  7,95  (6,57  excl tax)
Price in points: 33 points
Reward points: 1 point

Ten opzichte van de zeer bekende Arctic Silver 3 is de actuele variant verder geoptimaliseerd. De zilverdeeltjes zijn nog fijner, waardoor er een nog beter contact tussen CPU en koellichaam mogelijk is. Het zilveraandeel is 99,9% puur zilver; de pasta is silicoonvrij. Door een verbetering van het polysynthetische bindingsmiddel is de warmteoverdracht aanzienlijk verbeterd.

Arctic Silver 5 kan gebruikt worden bij temperaturen van -50°C tot 130°C graden. De pasta is niet elektrisch geleidend. Arctic Silver 5 wordt in een doseerbaar spuitje geleverd, waarvan de inhoud 3,5 gram bedraagt hetgeen voldoende is voor ca. 15 CPU's.

Reviews:
http://www.techwarelabs.com/reviews/cooling/arctic_silver5/

Manufacturer:
Arctic
vandaag deze pasta op mijn nieuwe 3570k gedaan met mijn XSPC RayStorm CPU WaterBlock Intel - XS-RAYS-INT en hij blijft mooi onder de 40 graden! zeer tevreden over deze pasta!
Gewoon een van de beste koelpasta's die ook voor een eerlijke prijs verkocht wordt! Behalve als je echt extreem wilt koelen (onder 0C) is dit echt prima spul; voor onder 0C is Arctic Ceramic beter geschikt.
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes