Let op Onze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Accepteer je het gebruik van cookies? Accepteren
Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Coollaboratory Liquid Pro Metal Thermal Compound - 1 gram

 -   - 
Onze prijs:  9,95  (8,22  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 42 punten
Punten verdiend: 1 punt

Over de voordelen van koelpasta verschillen de meningen. Met de Liquid Pro presenteert Coollaboratory voor het eerst een pasta op basis van vloeibaar metaal, waardoor het isolerende karakter ten opzichte van het koelere metaal slechts extreem laag is en daarmee een geheel nieuwe prestatie biedt. Vooral overklokkers en stilteliefhebbers zullen de voordelen waarderen.

De beslissende factor voor een thermische verbinding is de thermische geleidbaarheid. De Coollaboratory Liquid Pro bestaat alleen uit metalen materialen. Vloeibare metalen koelpasta is duidelijk superieur aan pasta's uit het verleden die slechts een kleine hoeveelheid vaste oxiden of additieven bevatten. Met een warmtegeleidingsvermogen van meer dan 80 W/mK overtreft het zelfs de Artic Silver (ca. 9,0 W/mK) bijna bijna negen keer!!!

Overklokkers opgelet! Met de pasta kan de temperatuur van de processor een paar graden worden verlaagd zonder dat je meteen een nieuwe koeler hoeft aan te schaffen. Het aanbrengen van het vloeibare metaal is ook verrassend eenvoudig, vooral omdat de fabrikant de benodigde accessoires bij de levering heeft inbegrepen. Als u het voor het eerst gebruikt, zult u het uiterlijk bij het tweede gebruik snel onder de knie krijgen. Zeer goed!

Daarnaast is de Coollaboratory Liquid Pro extreem productief. De 0,15 ml (gelijk aan ca. 1g vloeibaar metaal) is voldoende voor meer dan 10 toepassingen. En als er iets te veel vloeibaar metaal op de processor zit, kan dit gewoon weer in de spuit worden gezogen. De juiste dosering is dus heel gemakkelijk te hanteren. Gemiddeld is een halve rijstkorrel voldoende voor een processor.

Verschillende web- en printmagazines hebben de duidelijke suprematie van koelpasta al ondersteund. Als je wilt overklokken of een systeem wilt dat zo stil mogelijk is met goede koelprestaties, dan heb je deze koelpasta nodig!

Waarschuwing! Let voor gebruik op de waarschuwingen van de fabrikant!

Waarschuwing! De Liquid Pro mag niet worden gebruikt met aluminium contactoppervlakken! De materialen koper, nikkel, zilver en andere metalen worden aanbevolen.

Technische details:

  • Inhoud: 0,15 ml (1g)
  • Inclusief schuurpad, gebruiksaanwijzing, schoonmaakdoekje en wattenstaafje
Fabrikant:
Coollaboratory

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes