LET OP: We zijn eventjes afwezig t/m Woensdag 24 juli 2024. Uw bestelling wordt na 24 juli verwerkt!
-
10% korting voor uw geduld, bij bestellingen boven €250,- Gebruik code: holiday

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Noctua NT-H1 Koelpasta (3.5g)

 -   - 
Onze prijs:  8,95  (7,40  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 37 punten
Punten verdiend: 1 punt

Noctua's NT-H1 is een gerenommeerde hybride koelpasta die meer dan 150 onderscheidingen en aanbevelingen heeft ontvangen van internationale hardwarewebsites en tijdschriften. Dankzij zijn uitmuntende prestaties, uitzonderlijk gebruiksgemak en uitstekende stabiliteit op lange termijn, is het een gevestigde favoriet geworden onder overklokkers en PC enthousiastelingen over de hele wereld. Of het nu gaat om koeling op lucht- of waterbasis, CPU of GPU toepassingen, overklokken of stille systemen: NT-H1 is een bewezen premium koelpasta die gegarandeerd geweldige resultaten levert!

Kenmerken:

 • Gerenommeerde hoogwaardige koelpasta voor optimale warmteoverdracht van de CPU of GPU naar de heatsink; meer dan 150 onderscheidingen en aanbevelingen.
 • Eenvoudig aan te brengen (niet nodig om te verdelen voor installatie van de heatsink) en gemakkelijk schoon te maken met een droge papieren handdoek of tissue (geen schoonmaakalcohol vereist)
 • Niet elektrisch geleidend en niet corrosief: geen risico op kortsluiting en veilig te gebruiken met alle soorten koellichamen
 • Vertrouwde Noctuakwaliteit met uitstekende stabiliteit op lange termijn: aanbevolen opslagtijd tot 3 jaar, aanbevolen gebruikstijd op de CPU tot 5 jaar
 • Pakket van 3,5 g voor ongeveer 3-20 toepassingen (afhankelijk van de grootte van de CPU, bv. ongeveer 3 toepassingen voor TR4, ongeveer 20 voor LGA1151)

Specificaties:

 • Volume: 1,4 ml (voor minimaal 15 toepassingen)
 • Soortelijk gewicht: 2,49 g / cm³
 • Kleur: grijs
 • Aanbevolen bewaartijd (vóór gebruik): tot 3 jaar
 • Aanbevolen gebruikstijd (op de CPU): tot 5 jaar
 • Piek bedrijfstemperatuur: -50 ° C tot + 110 ° C
 • Aanbevolen bedrijfstemperatuur: -40 ° C tot + 90 ° C


Award-winning performance

Award-winning resultaten en prestaties

Gebundeld met Noctua's eersteklas CPU-koelers sinds 2007, heeft de NT-H1 zijn uitstekende prestaties bewezen in talloze tests en beoordelingen. Het is keer op keer gekozen door overklokkers en hardware enthousiastelingen over de hele wereld en heeft zichzelf gevestigd als een maatstaf voor hoogwaardige thermische interfacematerialen (TIM's).

Easy to apply

Eenvoudig te gebruiken

Dankzij de uitstekende spreidingseigenschappen is het niet nodig om NT-H1 handmatig te verspreiden voordat u de koeler installeert: breng gewoon wat pasta aan op de CPU (zie instructies voor details), plaats de heatsink en u bent klaar om te gaan!

Easy to clean

Makkelijk schoon te maken

NT-H1 is een van de gemakkelijkst te reinigen koelpasta's op de markt: veeg het eenvoudig van de CPU en de heatsink af met een droge tissue of papieren handdoek en veeg ze vervolgens schoon met een vochtige tissue of handdoek. Geen schoonmaakalcohol of oplosmiddel nodig!

Not electrically conductive, non-corroding

Niet elektrisch geleidend, niet corrosief

Hoewel sommige hoogwaardige thermische verbindingen en -pads riskant zijn om te gebruiken vanwege hun elektrische geleidbaarheid of corrosieve eigenschappen, is er geen risico op kortsluiting met NT-H1 en is het volkomen veilig om te gebruiken met elk type CPU koeler, ongeacht of het gemaakt is van koper of aluminium en of het vernikkeld is of niet.

Excellent long-term stability

Uitstekende stabiliteit op lange termijn

De unieke formule van NT-H1 is zeer stabiel over tijd, zelfs na langdurig gebruik. Het kan tenminste 3 jaar bij kamertemperatuur worden bewaard en vanwege de uitzonderlijke uithardings-, bloedings-, uitdrogings- en thermische cycluskenmerken van de verbinding, kan het 5 jaar of langer op de CPU worden gebruikt.

No break-in or burn-in required

Direct gebruiksklaar: geen inlooptijd of inbrandproces

Sommige thermische verbindingen hebben een langere inloopperiode of uithardingstijd nodig totdat ze hun volledige prestatie hebben bereikt en sommige thermische pads moeten een speciaal inbrandproces ondergaan. De NT-H1 is daarentegen meteen klaar voor gebruik en vereist geen speciale voorbereidingen.

3.5g package for 3-20 applications

Pakket van 3,5g voor 3-20 toepassingen

Voldoende voor ongeveer 3-20 toepassingen (afhankelijk van de grootte van de CPU of GPU, bijv. ongeveer 3 toepassingen voor grote CPU's zoals TR4 en ongeveer 20 voor kleine CPU's zoals LGA1151), de klassieke verpakking van 3,5g is ideaal voor de meeste gebruikers die alleen af en toe koelers installeren.

Video

Fabrikant:
Noctua

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes