WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Alphacool Cool Cover Schroevenset Copper

 -   - 
Onze prijs:  9,95  (8,22  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 42 punten
Punten verdiend: 1 punt

Speciale montageset met afgedekte veren voor Alphacool waterblokken en waterblokken van derde fabrikanten.

De CoolCover-montageset heeft twee speciale kenmerken: De technologie maakt de aanpassing van een gelijkmatige, maximale contactdruk veel gemakkelijker. Het ontwerp verdoezelt de optisch niet erg aantrekkelijke pringen, wat resulteert in een gelijkmatiger en mooier totaalbeeld van het waterblok.

Door de lengte van de huls af te stellen op de kortste veerlengte wordt de hoogst mogelijke aandrukkracht bereikt wanneer de veer volledig in de huls verdwijnt. Dit zorgt ook voor een gelijkmatige verdeling van de contactdruk.

De kartelmoeren zijn gemaakt van massief messing en zijn door hun ontwerp gemakkelijk met de hand vast te draaien. De kruk aan het onderste uiteinde van de moer zorgt ervoor dat de huls op de moer kan schuiven wanneer de veer wordt aangedraaid, wat resulteert in een vlakke en symmetrische afwerking van de huls met de moer - er zal een hoorbaar vergrendelingsgeluid optreden.

De Coolcover is geschikt voor alle Alphacool CPU waterblocks en waterblocks van andere fabrikanten. De meegeleverde drie verschillende schroeflengtes maken compensatie van verschillende hoogtes mogelijk met de Coolcover kartelmoer - Soms leiden delen van het originele montagemateriaal ook tot de juiste combinatie. De lange schroefdraaddiepte van 17 mm in M4 van de kartelmoeren moet ervoor zorgen dat vrijwel elke combinatie werkt. (Als u verschillende veren gebruikt, controleer dan de veerdiameter, hulsdiameter en lengte, evenals veerlengte en maximale en minimale compressie.)

Praktische en veilige montage: de montageschroeven worden beschermd tegen onbedoeld losraken met een hoge contramoer plus borgring. Het ontwerp van de contramoer maakt installatie met de hand mogelijk - De schroef wordt eenvoudig vastgezet met de meegeleverde zeskantsleutel bij het aandraaien van de contramoer. Dit maakt het gebruik van tangen en schroevendraaiers overbodig die vaak wegglijden en het moederbord ernstig beschadigen.

Functieoverzicht:
Gekartelde moeren en hulzen van massief messing
Gelijkmatige drukverdeling zonder extra voorzieningen
Gebruik van de optimale contactdruk en veercompressie
Aantrekkelijk ontwerp met veren met mouwen
Universeel toepasbaar

Hoge kwaliteit gemaakt in Duitsland

Technische specificaties:
Kartelmoer binnendraad: M4, 17 mm diep
Mouwlengte; 11 mm
Binnenste mouw diameter: 8mm
Veerlengte: 21,2 mm
Schroeven en lengtes: 4x M4x40, 45 en 50mm
Gewicht: 90g
Afmetingen kartelmoer (DxH): 9x20mm

Leveringsomvang:
Blisterverpakking voor de detailhandel, gebruikershandleiding, schroefset, zeskantsleutel, plastic ringen, borgringen, M4 zeskantmoeren hoog ontwerp, messing kartelmoeren en hulzen

Fabrikant:
Alphacool

Erg goed product voor een klein extratje, het zit veel beter vast dan het standaard setje wat je geleverd krijgt bij CPU-Blocks! wel jammer dat de thermal compount niet super geweldig is.

Wel een top product voor iets kleins aan je systeem toe te voegen.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes