WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

EK-Pro QDC Kit P360 LGA 4189

 -   - 
Onze prijs:  938,95  (775,99  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 3880 punten
Punten verdiend: 78 punten

EK-Pro QDC Kit P360 LGA 4189 is een enterprise-grade kit die alles bundelt wat een gebruiker nodig heeft om een Intel® LGA 4189 socket CPU met vloeistof te koelen. Het wordt geleverd met alle vereiste custom waterkoeling loop componenten - radiator, ventilatoren, pomp, reservoir, verdeelstuk, snelkoppelingen, fittingen en slangen. Evenals gereedschap om de loop te bouwen, elektriciteitskabels, splitters, koelpasta en zelfs een vulfles. Met deze kit kunt u een CPU uit de W-3300-familie met minimale inspanning en geweldige thermische resultaten met vloeistof koelen.

EK pro QDC kit p360 LGA 4189

Deze kit bevat de volgende componenten, geselecteerd uit ons brede assortiment kwaliteitsproducten:

EK-Pro CPU WB 4189 Ni + Acetal - een speciaal waterblok van bedrijfskwaliteit dat speciaal is ontwikkeld voor LGA 4189 Intel®-processors. De kern van het nieuwe CPU-waterblok is verfijnd om de groeiende warmteafvoer van nieuwe processors te beheren en om de connectiviteitsopties voor werkstationvereisten verder te upgraden.

EK-CoolStream PE 360 (drievoudige) radiator - 45 mm dik ontwerp zorgt voor een lagere vindichtheid en biedt een groot koelpotentieel vanwege de grotere dikte. Lagere vindichtheid zorgt voor minder ventilatorgeluid, omdat ze met lagere snelheden kunnen worden gebruikt. Deze 360 mm lange radiator koelt gemakkelijk een overgeklokte CPU en een GPU. Gebouwd voor EK-Vardar 120 mm hoge statische drukventilatoren, zijn deze radiatoren geoptimaliseerd voor maximale warmteafvoer over het gehele werkingsbereik van de ventilator, waardoor uitzonderlijke prestaties worden geleverd bij zowel lage als hoge luchtstroom.

EK-Pro Manifold - is een speciaal gemaakt koelmiddeltoevoersysteem voor meerdere waterblokken in werkstationsystemen. Het biedt een perfecte koelvloeistofverdeling door gebruik te maken van meerdere industriestandaard G1/4" in- en uitpoorten. De EK-Pro Manifold 2CPU 2GPU kan twee CPU- en twee GPU-waterblokken in parallelle of semi-parallelle opstelling ondersteunen.

EK-Vardar EVO 120ER Zwart BB (500-2200rpm) - computerkoelventilator met hoge statische druk, ontworpen en gebouwd voor de meest krachtige computervloeistofkoelsystemen. EK-Vardar is gewoon de beste keuze voor computerradiatorkoeling, omdat het ongeëvenaarde prestaties levert over het hele werkbereik.

EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Acetal - is een premium waterkoeling pomp+top. Het beschikt over een marktfavoriete echte D5 PWM-pomp. PWM-regeling zorgt voor automatische pompsnelheidsregeling, afhankelijk van uw CPU-temperatuur. Volledige prestaties op aanvraag of fluisterstille werking in inactieve modus.

EK-RES X3 150 - is een standaard reservoir met een hoogte van 150 mm.

EK-CryoFuel Clear Premix (1000ml) - EK-CryoFuel Clear is een zuivere, niet-giftige koelvloeistof op basis van de chemische formule waarvoor patent is aangevraagd, die de vorming van sedimenten in de waterkoeling loop voorkomt. Het bevat anticorrosieve additieven en voorkomt de vorming van biologische groei.

CPC QDC - snelkoppelingen die lekkage voorkomen bij het loskoppelen of opnieuw aansluiten van componenten op de loop.

HFB Fitting 10 mm - Zwart - EK-HFB Fitting (High Flow Barb) is een zachte buisfitting, ontworpen voor gebruik met flexibele zachte buizen zoals PVC, EPDM, Norpreen, siliconen of elk ander type compatibele flexibele buis.

EK-Tube ZMT Mat Zwart 15,9/9,5mm - onderhoudsvrije EPDM-slang. Voorkomt verdamping van koelvloeistof en is zeer onderhoudsvriendelijk. Bevat geen weekmaker.

EK-lektester - Een eenvoudig hulpmiddel dat wordt gebruikt om de loop op lekken te testen. Een zeer veilige en snelle manier om ongewenste lekken te controleren en te voorkomen.

EK-kabel Y-Splitter 3-Fan PWM (10cm) - Met deze splitterkabel kunt u maximaal 3 ventilatoren aansluiten op een enkele source-header.

Opvouwbare vulfles - Zeer handig voor het mengen van de EK-CryoFuel concentraten met gedestilleerd water. De telescopische buis van de vulfles kan zelfs de meest afgelegen en overvolle vulpoorten bereiken.

EK-Loop Multi-inbussleutel - een multifunctioneel gereedschap dat de standaard 6 mm, 8 mm en 9 mm inbussleutel vervangt, terwijl het ook kan worden gebruikt om acetaalpluggen te bedienen (met de lijnstijlgroef). De sleutel vervangt niet alleen alle cruciale inbussleutelformaten die worden gebruikt voor het bouwen van een vloeistofgekoelde pc, maar helpt ook om uw vloeistofkoelapparatuur te beschermen.

EK-TIM Ectotherm - is een eersteklas thermische verbinding met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Dit thermische interfacemateriaal zorgt voor een effectieve warmteoverdracht en eenvoudige toepassing tussen de CPU of GPU en een waterblok.

De kit is eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden. Elk item in deze kit is apart te koop, verdere beschrijvingen en specificaties van individuele items zijn te vinden in de EK webshop.

De meeste componenten zijn voorgemonteerd, wat resulteert in een snelle en pijnloze installatieprocedure. Eenmaal geïnstalleerd, is deze kit een volledig custom loop oplossing. Het kan worden geüpgraded met extra waterblokken en componenten, zoals extra radiatoren of GPU-blokken.

Deze waterkoelingskit is compatibel met de volgende CPU-sockets:
- Intel LGA-4189

Fabrikant:
EK Waterblocks

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes