LET OP: We zijn eventjes afwezig t/m Woensdag 24 juli 2024. Uw bestelling wordt na 24 juli verwerkt!
-
10% korting voor uw geduld, bij bestellingen boven €250,- Gebruik code: holiday

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

PSU Bridging Tool 24 pin

 -   - 
Onze prijs:  2,95  (2,44  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 13 punten

Deze plug is ideaal om uw waterloop te testen, zonder dat er stroom op uw moederbord wordt gezet.
Mocht het gaan lekken, dan zal er dus géén kortsluiting ontstaan op uw hardware!

U sluit deze plug aan op de stroomkabel van uw voeding, de stroom circuit wordt dan overbrugd, zodat alléén de voeding aan gaat.
U sluit dan alleen de pomp aan op uw voeding en zo kunt u uw waterloop testen, zonder uw andere hardware in gevaar te brengen!

Deze tool is erg handig als u uw waterkoeling gaat bouwen.

Fabrikant:
Bitspower
Geweldig om te gebruiken ! Heb eens de Dr. POWER II van thermaltake gebruikt om mijn PSU te testen maar het was waardeloos voor veel geld. Heb deze PSU overbrugging aanschaft en bij het testen van de PSU met deze overbrugging (ja dit kan ook met een paperclip maar deze manier vond ik veiliger) heeft mijn 1600watt TITANIUM geen schade opgelopen van vorige tester en kan deze gaan gebruiken. Heb het zeker 20-30 seconden getest om te zien of deze niet afslaat of uitvalt (word meestal gedetecteerd tussen 2-10 seconden). De overbrugger zal zeker nog van pas komen om mijn beest van een PC met een custom glass loop te gaan testen. Het spant niet op de 24pin connector en komt ook zeer gemakkelijk en snel los zonder problemen. Zeker aan te raden en zeker ook voor de prijs.
Het doet wat het moet doen. je klikt hem op je 24 pins mobo plug uit je voeding om de over brugging te maken om de voorwaarde te hebben om de psu te kunnen starten. je ken zelf ook een draadje doen, dmv effe op google te zoeken welke punten, maar denk laat ik het via de officiele weg doen ;) werkt perfect, mechanisch ook goed toppie :)
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes