WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Aqua-Computer Poweradjust 3 USB - Ultra Version - 53167

 -   - 
Onze prijs:  44,95  (37,15  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 186 punten
Punten verdiend: 4 punten

De poweradjust 3 is een veelzijdige enkelkanaals ventilator of pompcontroller die ook kan worden gebruikt als aquabus-expansieapparaat voor een aquaero 5 of aquaero 6 unit.
Hoofdzakelijk ontworpen voor Laing DDC- en D5-pompen en krachtige ventilatoren, kan de poweradjust worden gebruikt voor het regelen van een verscheidenheid aan apparaten met maximaal 30 watt (tot 36 watt met optionele passieve koellichaam) bij 12 volt DC. Zo kan een enkele poweradjust 3 unit (ultra-versie) worden gebruikt voor temperatuurafhankelijke regeling van negen luchtstroomventilatoren op een airplex evo 1080 radiator.
Piekbelastingen op korte termijn kunnen oplopen tot 54 watt om hoge opstartstromen veroorzaakt door pompen en ventilatoren op te vangen. Een programmeerbare startburst kan worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de pompen tijdens het opstarten van voldoende vermogen worden voorzien. De startburst kan ook worden geactiveerd als een ontbrekend snelheids- of stroomsignaal wordt gedetecteerd.

De poweradjust 3 beschikt over dezelfde aansluitmogelijkheden als de poweradjust 2 voorganger. Dit zijn een stroomuitgang met snelheidssignaalingang, USB-interface, temperatuursensoringang, flowsensoringang, snelheidssignaaluitgang en een aquabus-interface voor aansluiting op een aquaero 5 of aquaero 6 unit.
De belangrijkste nieuwe functie in vergelijking met de voorganger van de poweradjust 2 is een nieuw ontwerp van het uitgangsvermogen in de technologie van de schakelende voeding, waardoor de efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd en de afvalwarmte van de poweradjust 3 unit wordt verminderd.

Naast de handmatige bedieningsoptie van de standaardversie, kan de ingang van de externe temperatuursensor worden gebruikt voor het regelen van het uitgangsvermogen in de ultraversie-apparaten. De opties voor temperatuurregeling zijn voornamelijk afgeleid van de aquastream XT-serie en kunnen worden aangepast aan persoonlijke behoeften. De optie voor temperatuurregeling is het enige verschil tussen de standaard- en ultraversie.

De poweradjust 3 beschikt ook over elektronische temperatuurbewaking om schade aan het apparaat te voorkomen. Verschillende configureerbare alarminstellingen met betrekking tot temperatuur, stroming en snelheidssignaal kunnen worden gebruikt om schade aan uw pc door defecte componenten of onvoldoende koeling te voorkomen.

Functies:
- DC-uitgang, geen PWM
- Programmeerbare startburst
- Continue controle van het snelheidssignaal en start burst-herhaling bij falen van het snelheidssignaal
- Vaste vermogens- of vaste snelheidsinstellingen, voor ultra-versie extra temperatuurregeling
- Uitgang van het snelheidssignaal kan worden gebruikt om het snelheidssignaal van de ventilator/pomp door te sturen of als een algemeen snelheidssignaal voor het doorsturen van alarmen
- Ingang voor een temperatuursensor
- Ingang voor een flowsensor
- Twee aquabus-connectoren
- USB-interface voor pc-communicatie
- Comfortabele software voor configuratie en bewaking van de poweradjust 3 unit, volledig geïntegreerd in de aquasuite-software

Leveringsomvang:
1x poweradjust 3 USB-kaart
1x Aansluitkabel voor Laing DDC pompen
1x Interne USB kabel (5pin), lengte ca. 70 cm
1x Snelheidssignaalkabel
1x Handleiding

Fabrikant:
Aqua-Computer

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes