Let op Onze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Accepteer je het gebruik van cookies? Accepteren
Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Noctua 120mm NF-P12 PWM 1300RPM

 -   - 
Onze prijs:  25,95  (21,45  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 108 punten
Punten verdiend: 2 punten

Noctua 120 mm NF-P12 PWM 1300 RPM

Speciaal ontworpen voor drukvereisende toepassingen zoals CPU-koeling, heeft de klassieke NF-P12 120 mm-ventilator bijgedragen aan de oprichting van Noctua's reputatie als een toonaangevende fabrikant van stille koelcomponenten van topkwaliteit en maakt nog steeds indruk op gebruikers met zijn voortreffelijke stilte en uitstekende prestaties. De nieuwe PWM-versie is voorzien van Noctua's nieuwe, op maat ontworpen PWM IC voor volledig automatische besturing en een ultralaag stroomverbruik. Uitgerust met Noctua's kenmerkende SSO-lager en bekroond met een fabrieksgarantie van 6 jaar, is de NF-P12 PWM een bewezen premium keuze voor de hoogste eisen.

Bewezen NF-P12-ontwerp
Tienduizenden liefhebbers van stille koeling zweren bij Noctua's klassieke NF-P12. Zijn indrukwekkende stilte, uitstekende prestaties en onberispelijke, beproefde kwaliteit maakten de P12 tot een standaardkeuze voor stille koeling van 120 mm.

Voor druk geoptimaliseerd ontwerp met negen bladen
De NF-P12 PWM is speciaal ontwikkeld voor toepassingen met hoge impedantie, zoals CPU-koelers, waterkoelingsradiatoren of behuizingen met strakke ventilatorroosters. De NF-P12 PWM biedt uitstekende prestaties op het gebied van druk en luchtstroom. 

Vortex-Control inkepingen
De kenmerkende Vortex-Control-inkepingen van Noctua splitsen de wervelingen van de achterrand op en verspreiden zo de geluidsemissie van de ventilator over een groter frequentiebereik. Door deze maatregel klinkt de NF-P12 PWM prettiger voor het menselijk oor. 

Op maat ontworpen PWM IC met SCD
De NF-P12 PWM ondersteunt volledig automatische PWM-snelheidsregeling en maakt gebruik van Noctua's nieuwe, op maat ontworpen NE-FD1 PWM IC die Smooth Commutation Drive (SCD)-technologie integreert. Door soepelere koppelimpulsen te leveren, onderdrukt SCD PWM-schakelgeluiden en maakt zo de ventilator stiller bij lagere snelheden. 

Ultra-laag stroomverbruik
De NF-P12 PWM trekt slechts 0,6W, wat meer dan 50% minder is dan veel andere PWM-fans. Dit maakt hem niet alleen milieuvriendelijk, maar verlaagt ook de elektriciteitsrekening: in vergelijking met een typische 2W-ventilator bespaart u ongeveer de helft van de prijs van de NF-P12 na 5 jaar continu gebruik.

Ruisarme adapter
De NF-P12 PWM wordt geleverd met een Low-Noise Adapter (L.N.A.) die de maximale ventilatorsnelheid verlaagt van 1300 naar 900 tpm. De L.N.A kan worden gebruikt om de ventilator op een vaste snelheid van 900 tpm te laten draaien of om de maximale snelheid te begrenzen bij gebruik van automatische PWM-regeling.

Uitgebreide bekabelingsopties
De korte primaire kabel van 20 cm van de ventilator minimaliseert de wirwar van kabels in typische toepassingen, terwijl de meegeleverde verlenging van 30 cm een ​​groter bereik biedt indien nodig. Beide kabels zijn volledig ommanteld en met een 4-pins y-kabel kan een tweede NF-P12-ventilator worden aangesloten op dezelfde PWM-ventilatorheader voor automatische besturing.

SSO-dragend
Door het beproefde concept van hydrodynamische lagers te combineren met een extra magneet die de zelfstabilisatie van de rotoras ondersteunt, is Noctua's beproefde SSO-lagertechnologie synoniem geworden voor uiterst stille werking en uitzonderlijke stabiliteit op lange termijn. 

Specificaties:
Formaat  120x120x25 mm
Connector  4-pins PWM
Lager  SSO
Bladgeometrie  Voor druk geoptimaliseerd ontwerp met negen bladen met Vortex-Control-inkepingen
Rotatiesnelheid (+/- 10%)  1300 RPM
Rotatiesnelheid met L.N.A. (+/- 10%)  900 RPM
Min. Rotatiesnelheid (PWM)  300 RPM
Luchtstroom  92,3 m³/u
Luchtstroom met L.N.A.  63,4 m³/u
Akoestische ruis  19,8 dB(A)
Akoestische ruis met L.N.A.  12,6 dB(A)
Statische druk  1,68 mm H2O
Statische druk met L.N.A.  1,21 mm H2O
Maximaal Ingangsvermogen  0,6 W
Maximaal Ingangsstroom  0,05 A
Spanning  12 V
MTBF  > 150.000 u

Leveringsomvang
Geluidsarme adapter (L.N.A.)
4-pins Y-kabel
30 cm verlengkabel
4 trillingscompensatoren
4 ventilatorschroeven

Meer info:
http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=43&lng=en&set=2

Fabrikant:
Noctua

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes