WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Noctua 140-150mm NF-A15 PWM - 1200RPM

 -   - 
Onze prijs:  23,90  (19,75  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 99 punten
Punten verdiend: 2 punten

Noctua 140-150 mm NF-A15 PWM - 1200 RPM

De NF-A15 is een stille 140 mm-ventilator van topkwaliteit met een rond frame die voldoet aan Noctua's AAO-standaard (Advanced Acoustic Optimisation). Het frame van de NF-A15 is voorzien van montagegaten van 120 mm (tussenruimte van 105 mm) en is vergroot tot een breedte van 150 mm om superieure prestaties te leveren op de hedendaagse high-end CPU-koelers. Met geavanceerde aerodynamische ontwerpmaatregelen zoals stroomversnellingskanalen, verbetert de NF-A15 de bekende stille koelprestaties van de bekroonde NF-P14 verder. Noctua's op maat ontworpen PWM IC voor volautomatische snelheidsregeling en referentieklasse SSO2-lagers garanderen een uitstekende soepelheid en uitstekende stabiliteit op lange termijn. Aangevuld met modulaire bekabeling, een geluidsarme adapter en 6 jaar fabrieksgarantie, is de NF-A15 een eersteklas keuze voor de hoogste eisen.

Als opvolger van de bekroonde NF-P14
Noctua's NF-P14-ventilator is een standaardkeuze geworden onder pc-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een stille 140 mm-ventilator van topkwaliteit. Dankzij de grondige aerodynamische optimalisaties biedt de NF-A15/14 een hogere statische druk en een nog betere luchtstroom/geluidsverhouding dan zijn veelgeprezen voorganger.

Ronde 140 mm frame met 150 mm breedte
De NF-A15 is op maat gemaakt voor gebruik op de hedendaagse high-end CPU-koelers: hoewel de breedte van 150 mm overeenkomt met die van de meeste high-end koellichamen, zorgt de hoogte van 140 mm er niet voor dat hij aan de bovenkant uitsteekt en zorgt dus voor de beste behuizing compatibiliteit. De standaard 120 mm montagegaten van de NF-A15 (tussenruimte van 105 mm) maken het ook een ideale prestatie-upgrade voor 120 mm-behuizingen of CPU-ventilatoren.

Stroomversnellingskanalen
De NF-A15-waaier kenmerken aanzuigzijde Flow Acceleration Channels. Door de luchtstroom op de cruciale buitenste bladgebieden te versnellen, vermindert deze maatregel de stroomscheiding aan de zuigzijde en leidt zo tot een betere efficiëntie en een lager vortexgeluid.

AAO-frame
Noctua's AAO-frames (Advanced Acoustic Optimisation) zijn voorzien van geïntegreerde anti-vibratiepads, evenals Noctua's gepatenteerde Stepped Inlet Design en Inner Surface Microstructures, die beide verder verfijnen de prestatie/geluidsefficiëntie van de ventilator.

Ontwerp met getrapte inlaat
Noctua's ontwerp met getrapte inlaat voegt turbulentie toe aan de instroom om de overgang van laminaire stroming naar turbulente stroming te vergemakkelijken, waardoor tonaal inlaatgeluid wordt verminderd en de stroombevestiging wordt verbeterd en verhoogt de zuigcapaciteit, vooral in omgevingen met beperkte ruimte.

Inner Surface Microstructures
Met de toppen van de ventilatorbladen die door de grenslaag ploegen die door de Inner Surface Microstructures wordt gecreëerd, stroomt scheiding van de zuigzijde van de bladen wordt aanzienlijk onderdrukt, wat resulteert in minder geluid bij het passeren van de bladen en een verbeterde luchtstroom en drukefficiëntie.

Geïntegreerde trillingsdempers
Geïntegreerde trillingsdempers gemaakt van extra zachte siliconen minimaliseren de overdracht van minieme trillingen terwijl ze volledig compatibel zijn met alle standaard schroeven en andere montagesystemen.

SSO2-lager
De NF-A15 is voorzien van de verder geoptimaliseerde tweede generatie van Noctua's befaamde, beproefde SSO-lager. Met SSO2 wordt de achtermagneet dichter bij de as geplaatst voor een nog betere stabilisatie, precisie en duurzaamheid.

Metalen lagerschaal
Om de hoogst mogelijke fabricageprecisie, minimale tolerantie en uitstekende stabiliteit op lange termijn te garanderen, heeft de NF-A15 een CNC-gefreesde lagerschaal geheel van messing gemaakt.

Op maat ontworpen PWM IC met SCD
De NF-A15 PWM ondersteunt volledig automatische PWM-snelheidsregeling en maakt gebruik van Noctua's nieuwe, op maat ontworpen NE-FD1 PWM IC die Smooth Commutation Drive integreert (SCD) technologie. Door soepelere koppelimpulsen te leveren, onderdrukt SCD PWM-schakelgeluiden en maakt zo de ventilator stiller bij lage snelheden.

Low-Noise Adapter
De NF-A15 PWM wordt geleverd met een Low-Noise Adapter (L.N.A.) die de maximale ventilatorsnelheid verlaagt van 1200 tot 900 tpm. De L.N.A kan worden gebruikt om de ventilator op een vaste snelheid van 900 tpm te laten draaien of om de maximale snelheid te beperken bij gebruik van automatische PWM-regeling.

Uitgebreide bekabelingsopties
De ventilator is kort De primaire kabel van 20 cm minimaliseert de wirwar van kabels in typische toepassingen, terwijl de meegeleverde verlenging van 30 cm een ​​groter bereik biedt indien nodig. Beide kabels zijn volledig ommanteld en met de meegeleverde 3:4-pins adapter kan de ventilator rechtstreeks op de voeding worden aangesloten.

Ultra-laag stroomverbruik
Ondanks de verder verbeterde prestaties verbruikt de NF-A15 PWM slechts 0,96 W stroom, wat neerkomt op een vermindering van ongeveer 20% in vergelijking met zijn voorganger. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar helpt ook om de elektriciteitsrekening te verlagen!

6 jaar fabrieksgarantie
Noctua-ventilatoren staan ​​bekend om hun onberispelijke kwaliteit en uitstekende levensduur. Zoals alle Noctua-fans heeft de NF-A15 een MTBF van meer dan 150.000 uur en wordt geleverd met een volledige fabrieksgarantie van 6 jaar.

Specificaties

 • Afmeting: 140x150x25 mm
 • Connector: 4-pins PWM
 • Lager: SSO2
 • Blade-geometrie: A-serie met stroomversnellingskanalen
 • Frame-technologie: AAO (Advanced Acoustic Optimization)
 • Rotatiesnelheid (+/- 10%): 1200 RPM
 • Rotatiesnelheid met L.N.A. (+/- 10%): 900 RPM
 • Min. Rotatiesnelheid (PWM): 300 RPM
 • Luchtstroom: 115,5 m³/u
 • Luchtstroom met L.N.A.: 88,7 m³/h
 • Akoestische ruis: 19,2 dB(A)
 • Akoestisch geluid met L.N.A.: 13,8 dB(A)
 • Statische druk: 1,51 mm H2O
 • Statische druk met L.N.A.: 0,89 mm H2O
 • Max. Ingangsvermogen: 0,96 W
 • Max. Ingangsstroom: 0,08 A
 • Spanning: 12 V
 • MTBF: > 150.000 uurLeveringsomvang

 • Low-Noise Adapter (L.N.A.)
 • 4-pins Y-kabel
 • 30 cm verlengkabel
 • 4 trillingscompensatoren
 • 4 ventilatorschroeven
 • Garantie: 6 jaar
Fabrikant:
Noctua

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes