Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

40mm NOISEBLOCKER NB-BlacksilentFan XM1 40x40x10mm 2800RPM

 -   - 
Onze prijs:  6,50  (5,37  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 27 punten
Punten verdiend: 1 punt

Dat een stille en betrouwbare merkventilator niet veel hoeft te kosten, bewijzen wij al jaren met de Blacksilent serie. Het ideale compromis tussen geluidsniveau en vermogen en de lage prijs hebben de Blacksilent-ventilatoren tot de best verkochte stille ventilatoren op de markt gemaakt!

Op veelvuldig verzoek van klanten bieden we de XM1/2 nu aan in het formaat 40x40x10mm. Uiteraard maken deze ventilatoren ook gebruik van de superieure (((NB))) technologie.

Absolute topkwaliteit - ontwikkeld in Duitsland

In detail:
Originele (((Noiseblocker))) kwaliteit:
Extreem stil, betrouwbaar en faalveilig

Langdurige stille werking:
Snelheid perfect geschikt voor stille pc's die een stille werking gedurende een lange levensduur mogelijk maken

Maximale veiligheid:
Bijna onhoorbare en extreem duurzame NB-Longlife lagers en een hoogwaardige NB-EKA motor resulteren in een ongeslagen uitvalpercentage van slechts 0,01%!

Betaalbaar en cool:
De (((Noiseblocker))) BlackSilent-serie is een van de meest betaalbare en betrouwbare ventilatorseries op de markt. De ventilatoren zijn in Duitsland ontwikkeld en onderscheiden zich door een uitzonderlijk lage geluidsemissie en een grote betrouwbaarheid. In tegenstelling tot veel goedkope ventilatoren uit het verre oosten, blijft het geluidsniveau jarenlang op een laag niveau.

De reden is de materiaalkeuze en nauwkeurige fabricagemethoden. In tegenstelling tot 95% van de zogenaamde ''ventilatorfabrikanten'' (((Noiseblocker))) ontwikkelt het alle ventilatoren in eigen huis en gebruikt zelfs in de ''goedkopere'' serie alleen hoogwaardige onderdelen. De Blacksilent-ventilatoren zijn ontworpen om eenvoudiger maar net zo betrouwbaar te zijn als de duurdere ventilatorseries.

In tegenstelling tot veel concurrenten geven wij geen onrealistische technische gegevens. We laten de keuze aan de klant over als claims zoals ''400.000hrs MTBF'' realistisch zijn. Trouwens: 400.000 uur zijn meer dan 45 jaar....

Met de Rev. 3 van de BlackSilent ventilatorserie koopt u een kwaliteitsproduct dat is geoptimaliseerd voor een lage geluidsemissie.

De ventilatoren zijn verkrijgbaar in de maten 40, 60, 80, 92 en 120mm. Van elke maat zijn twee uitvoeringen leverbaar: De 1-serie is vrijwel onhoorbaar en geschikt voor standaard systemen. De 2-serie heeft een zeer lage geluidsemissie en is krachtig genoeg, zelfs voor zeer krachtige systemen.

Het lager is ons speciaal ontworpen Longlife zwevende lager.

Het faalpercentage werd verder verlaagd tot 0,01% (vóór 0,15% van 100.000 eenheden). De MTBF is verbeterd met de Rev. 3 tot echte 80.000 uur

Technische details XM1:
Afmetingen: 40x40x10mm
Gewicht: 15g
Nominale spanning: 12 V
Stroomverbruik : 0,36W
Nominale snelheid : 2800 (+/- 10%)
Diëlektrische sterkte: 5 mA (max)
Luchtstroom : 4,9 m3/h
Geluidsniveau: 11 dB/A
MTBF (25°C): 20 000 uur.
Connector: 3-pins Molex met rpm-kabel

Leveringsomvang:
1 ventilator
4 trillingsdempers

Fabrikant:
NOISEBLOCKER

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes