LET OP: We zijn eventjes afwezig t/m Woensdag 24 juli 2024. Uw bestelling wordt na 24 juli verwerkt!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

SATA Kabel 50cm - UV blue 1x 90 graden hoek

 -   - 
Onze prijs:  5,95  (4,92  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 25 punten

SATA Kabel 50cm - UV blue 1x 90 graden hoek

Revoltec SATA Kabel voor elke PC! 
De kabel is erg flexibel en UV actief! Dit zal een mooie gloeieffect hebben indien u een UV-licht in uw PC heeft geïnstalleerd.
Met een lengte van 50cm heeft deze kabel de gemiddelde SATA kabel lengte. Lang genoeg en geschikt voor bijna alle behuizingen!

De kabel heeft aan een kant een aansluiting met een 90 graden hoek. Dit kan handig zijn in bepaalde situaties, waarbij een rechte aansluiting niet past.

Seriële ATA is de volgende generatie opslaginterface. De trend naar kleiner ontworpen pc's heeft geleid tot een herontwerp van het pc-bekabelingsplatform. De nieuwe Serial ATA is niet alleen ontworpen met de technische aspecten van toekomstige datatransmissiesnelheden, maar ook met de ontwerpbehoeften. De behoefte aan meer ruimte voor betere koeling en de behoefte aan beter beheersbare interne bekabelingssystemen om de pc-ontwerpers meer vrijheid te geven om formulieren te maken.

De seriële ATA-kabel is een dunne platte 4-aderige kabel met een kleine, handzame en hot-pluggable connector, die ontwerpinspiratie ontleent aan de zeer succesvolle USB.

- Duurzame flexibele rubberen kous kan worden gebogen, gedraaid, gevormd.
Verbind niet zomaar van punt A naar punt B!!! Leid je kabels om de hoeken van je behuizing/moederbord en je krijgt een veel betere luchtstroom en een opgeruimde ruimte. De duurzame rubberen huls zorgt ervoor dat de draden binnenin goed worden beschermd als je ze draait en misbruikt om de krapste hoeken.

Fabrikant:
Revoltec

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes