WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Phobya Molex Extractor Kit

 -   - 
Onze prijs:  24,95  (20,62  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 104 punten
Punten verdiend: 2 punten

Dit is een complete toolkit voor het verwijderen van molex connectoren van uw voedingskabels. Het heeft een stevig en elegant ontwerp dat vele jaren meegaat. Deze toolkit is een must voor elke serieuze computermodder.

Bevat: 

  • Universele Molex Extractor: Dit is een handig hulpmiddel voor het verwijderen van de pinnen van mannelijke en vrouwelijke molex-stroomconnectoren. 
  • Floppy en Fan Molex Extractor: Dit is een hulpmiddel dat nodig is om de pinnen van floppy 4-pins stroomconnectoren en ventilator 3-pins connectoren te verwijderen. 
  • Auxiliary Molex Extractor: Dit is een hulpmiddel dat nodig is om de pinnen van de hulp 6-pins voedingsconnectoren te verwijderen.
  • ATX Molex-connector: dit is het hulpmiddel dat nodig is om de ATX-connectorblokken te vervangen, en werkt op 20-pins en de Pentium 4 vierpins ATX-voeding connectoren.

Klik op de onderstaande links om een kleine demonstratieclip te bekijken voor elke volgende connector/verwijderaar:

Universal Pin Remover
Female Pin Remover
Male Pin Remover
ATX Connector/12v P4 Connector Removal Tool
6-Pin Auxillary Removal Tool

Fabrikant:
Phobya
ben beetje aant oefenen voor de custom kabels die ik binnenkort wil maken, stekker gemaakt en heatshrinkless gesleeved, ziet er nice uit doe hem in een connector om te zien oft echt goed gelukt is wil hem er uit halen en geef het na 30 min op na flink wat flashbacks naar de eerste ervaringen met de atx pin extractor......de molex extractor werkt wel redelijk, en geloof datk de andere 2 heb geprobeert op vanalles maar uiteindelijk nog met een mesje of tandestoker te werk ben gegaan nadat ze in elk geval niet voor pwm of usb zijn... >.> ik zou voor een van de andere opties gaan.
Very weak materials. The tool for ATX/CPU/EPS/VGA pins breaks off very easily. The molex tool is very usefull if you make Molex plugs, or disassemble them for sleeving etc. The two other tools are of no use really. Buy a good STEEL tool for the ATX pins and another good Molex tool. Will most likely be cheaper than buying this one set that will break on you the first time you redo a 24pin ATX module.
Good price, durable material! Recommend!   Good work highflow Team
Goed gereedschap. Doet wat het moet doen. Lijkt fragiel maar blijkt erg solide gemaakt. Je kan er enige kracht op uitoefenen.   Gr Gilbert
Mooi setje. Bij mijn vorige twee reviews kwam mijn tekst niet tevoorschijn. Waarschijnlijk was het bericht te kort. We zullen nu eens zien.
werkt voor geen meter, atx 24pin zijn 2 kabels van gebroken en alle andere tools werkte ook niet, later heb ik met een nietje geprobeert en dit werkte stukken beter
Alle extractors zijn naar behoren behalve de ATX extractor. Ik kreeg de pins er simpelweg niet uit, later probeerde ik het met een paar simpele nietjes en dit werkte meteen. Dit vond ik een beetje jammer, gelukkig zijn de anderen wel erg fijn.

Ik heb diverse modding toolkits in mijn bezit maar voor de ATX Power stekker raad ik dit setje aan,dit is echt Topkwaliteit,want ben je niet gewend om met dit gereedschap om te gaan dan heb je aan dit setje een waardevolle uitrusting voor je hobby. Bij andere setjes breekt vaak de atx-toolkit, ik onderwijs 21 jongeren met de bouw en modding van computers,en dus verwijs ik ze naar HighFlow voor dit kitje.

Mvg

Adriaan T.F. de Goede

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes