WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Phobya LED-Flexlight HighDensity 60cm RGB 36x SMD LEDs

 -   - 
Adviesprijs: 19,95   ( 16,49   excl. BTW)
Onze prijs:  9,95  (8,22  excl. BTW)
U bespaart: 10,00 (50%) (8,27 excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 42 punten
Punten verdiend: 1 punt

Phobya LED-Flexlight HighDensity 60cm RGB 36x SMD LED's

Het ultieme modding-hoogtepunt! Maak van uw pc een echte eye-candy!

Met het gebruik van de Phobya Flexlight strip is het nu mogelijk om met nog meer LED's een licht in elke hoek van uw behuizing te laten schijnen! De 4-pins Molex-extensie doorloopt de benodigde energie en maakt dus nog steeds gebruik van de PSU-connector mogelijk. Voor het bevestigen van het vooraf aangebrachte plakband aan de achterzijde van de strips. Hierdoor is montage van de Flexlights eenvoudig op elke plek in de behuizing te doen.
Veel mogelijkheden maken veel verschillende lichteffecten mogelijk: aan de binnen- of buitenkant van de behuizing, om het reservoir gewikkeld of gewoon aan de onderkant van de behuizing. Dankzij de LED-technologie hebben de Flexlights een extreem laag stroomverbruik en nauwelijks warmteafvoer. Daarnaast is de Flexlight strip waterdicht, waardoor er veel nieuwe mogelijkheden zijn in combinatie met een waterkoelsysteem. De Flexlights kunnen zelfs in een reservoir worden gehangen voor een compleet nieuwe look!
De geweldige productiekwaliteit en geavanceerde technologie maken Flexlights de ultieme verlichtingsoplossing!

Natuurlijk is het inkorten van de Flexlight strips zonder problemen mogelijk, knip ze eenvoudig op de gewenste lengte! Houd er rekening mee dat de snede alleen moet worden gemaakt bij de snijmarkeringen (elke derde LED), omdat de laatste LED's anders niet werken. Zelfs uitbreiding is mogelijk voor gebruikers met soldeerervaring. Dit maakt zelfs een combinatie van Flexlights in verschillende kleuren mogelijk!

Nieuwe generatie:
De combinatie van de TriBright-technologie in combinatie met de dicht bij elkaar liggende high-density LED's maakt extreem lichtvermogen mogelijk! Dankzij de prachtige zwarte mouwen kan dit onderdeel netjes worden geïntegreerd in high-end systemen.

Flexlights buiten de pc?
Natuurlijk! Gebruik Flexlights om een ​​tafel van onderen, een bank van achteren of zelfs een fotolijst te verlichten! Al deze mooie mogelijkheden kunnen worden gerealiseerd met de externe voedingen van Phobya: geen pc nodig, geen luidruchtige ventilatoren die de stilte verstoren. Bestel eenvoudig een van de Phobya PSU's (Artikelnr. 84006 of 84011) en betreed de wereld van eindeloze verlichtingsmogelijkheden!

RGB
Deze drie letters staan ​​voor rood, groen en blauw. Met deze basiskleur LED's kunnen vrijwel alle kleuren van de regenboog worden gemengd. Met de juiste controller-eenheid (niet inbegrepen, optioneel verkrijgbaar bij art. nr. 83156) kunnen nog meer effecten worden bereikt. Meer details zijn te vinden in de artikelbeschrijving van de Phobya LED Flexlight RGB-controller en afstandsbediening.

Technische specificaties:
Lengte: 60 cm
Kleur: RGB
Breedte: 10 mm (alleen strip)
Aantal LED's: 36
Spanning: 12 VDC tot 14VDC

Besturing alleen mogelijk met artikelnr. 83156

Leveringsomvang:
1x Phobya LED-Flexlight HighDensity 60cm RGB (36x SMD LED)

Fabrikant:
Phobya

erg mooie leds verlicht mijn kast erg mooi.. heb deze samen met de controller gekocht.

1 min puntje de tape die er bij zit blijft niet plakken aan de strips... het rubber is te glad...

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes