WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Bulgin Power Button 19mm Vandal Black - Blue LED

 -   - 
Adviesprijs: 16,95   ( 14,01   excl. BTW)
Onze prijs:  10,95  (9,05  excl. BTW)
U bespaart: 6,00 (35%) (4,96 excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 46 punten
Punten verdiend: 1 punt

Deze drukknoppen zijn verkrijgbaar in zwart of zilver, met ring- of stipverlichting in rood, blauw, wit, groen, geel & oranje: voor ieder wat wils! Deze drukknoppen zijn speciaal ontworpen en vervaardigd voor 12V-gebruik, daarom is er geen extra weerstand nodig. De drukknoppen kunnen eenvoudig worden aangesloten met krimp- of platte connectoren met de gewenste kabels. Eenvoudig solderen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De 19 mm sterke schroefdraad past perfect in b.v. een computerkast. De meegeleverde contramoer houdt de drukknop precies op zijn plaats en de eveneens meegeleverde O-ringafdichting beschermt de elektronische componenten aan de achterkant. Daarom kan de knop ook buiten worden gebruikt, want hij is spatwaterdicht!
Het toepassingsgebied is breed, niet alleen op computergebied, waar de knop kan worden gebruikt als reset- of powerknop of zelfs voor het schakelen tussen verschillende componenten, maar ook in de meeste huishoudelijke toepassingen zoals een garageopenerknop of deurbel. Andere toepassingen zijn onder meer het gebruik als claxonknop in de auto of als knop op elke Hifi-apparatuur: de toepassingen zijn bijna onbeperkt!
De gebruikte technologie en de kwaliteit van de productie zijn absoluut uitstekend voor deze prijs! Het bewegende element sluit perfect af met de stationaire componenten. Er zijn geen ribbels of andere overblijfselen van het fabricageproces op de knop. De levensduur van de mechanische onderdelen wordt vermeld op minimaal 1 000 000 contacten! Het toegestane temperatuurbereik is van -20°C tot +70°C. De knop kan worden aangesloten op AC- of DC-spanning en natuurlijk is de hele knop volledig roestvrij.

Waarschuwing: wees zeer voorzichtig met de stroom die u op de LED toepast - we kunnen geen retouren accepteren van schakelaars met een doorgebrande LED.

Technische details:
Materiaal: aluminium
Spanningsbereik: 12V AC/DC

Dimensies:
• Bovenzijde: 23 mm
• Overlappingshoogte: 2 mm
• Draaddiameter: 19 mm
• Draadlengte: 17 mm
• Totale lengte: 35 mm

Levensduur van mechanische onderdelen: 1 000 000 contacten
Levensduur van elektronische componenten: 50 000 h

Leveringsomvang:
1x Vandalismebestendige drukknop 19mm aluminium zwart, blauwe ringverlichting
Contramoer
O-ringafdichting

Fabrikant:
Bulgin
Dit zijn ongelofelijk kwalitatieve switches. De bouwkwaliteit is uitstekend en de led is mooi helder zonder overdreven te zijn. Het installeren is super simpel.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes

Gerelateerde producten