WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

BitFenix PSU 24-Pin Verlengkabel - 30cm Sleeved White/Black

 -   - 
Onze prijs:  9,95  (8,22  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 42 punten
Punten verdiend: 1 punt

De verenigbaarheid van design en functionaliteit is de belangrijkste claim van BitFenix. Met de eersteklas Colossus en Survivor cases laat de fabrikant ook zien wat dit in de praktijk betekent. BitFenix breidt zijn assortiment nu uit met accessoires en modding-items uit de Alchemy-serie.

Hiertoe behoort ook een zeer uitgebreid assortiment gesleevde kabels. Data- en stroomkabels zijn verkrijgbaar in vele kleurvarianten, wat betekent dat individuele ontwerpoplossingen kunnen worden geïmplementeerd. De belangrijkste voordelen ten opzichte van het zelf sleeven van de kabels zijn de gegarandeerde bedrijfszekerheid, de schone uitstraling en de grote tijdsbesparing.

Want als een kabel per ongeluk door elkaar wordt gehaald, worden de voeding en de aangesloten hardware vrijwel zeker onherstelbaar beschadigd. En de garantie gaat bij dergelijke omvormingen sowieso verloren. Bovendien is sleeving erg tijdrovend en kunnen alleen ervaren modders een uniforme look bereiken.

Het bijzondere aan de BitFenix kabel is het gebruik van een textielen sleeve. Deze is van aanzienlijk hogere kwaliteit dan de gebruikelijke plastic versies, zeer dicht geweven, volledig ondoorzichtig en zacht. Bovendien is elke kabel afzonderlijk omhuld met een sleeve.

Dit is een gesleevde verlengkabel voor de 24-Pins stroomkabel van de voeding naar het moederbord.

Ideaal voor grote behuizingen en/of waar de standaard stroomkabel te kort is. Met de ruime 30 centimeter verlenging lost u het probleem met gemak op. De extra lengte biedt daarnaast ook nog de mogelijkheid om de kabel netjes weg te werken.

Technische details:

  • Lengte: 300 mm
  • Materiaal: Textiel-sleeve
  • De kleur: wit
  • Single sleeves
Fabrikant:
BitFenix
Nette verlengkabel. Goede kwaliteit sleeve, je kan er niet doorheen kijken. Kabel is helaas wel een beetje stug, waardoor deze lastig in positie te houden is. Daarnaast had deze ook wel een beetje korter mogen zijn voor mijn toepassing, maar de lengte wist ik van tevoren.
Eerste indruk.Wauw! oog op detail die sleevings techniek is geslaagd! Gebruik.Niets is fijner om een build te maken met kabels die erbij passen, deze kabel verplaatst een lelijk dikke kabel en maakt wat ooit lelijk was aan mijn build iets fantastisch van.lang genoeg en elk kabeltje eraan is individueel gesleeved. TipOp foto zie je alsof deze  gebroken wit of beige eruit ziet maar ik bevestig dat deze echter heel wit zijn.  Conclusie.Zeer mooi kabels, wit is echt wit, geen afwijking aan sleeve stijl gewoon top !aanrader voor detail freaks!
De kwaliteit van de kabels valt eigenlijk direct op namelijk erg goed, je kan niet door de sleeving heen kijken wat mij persoonlijk altijd irriteert als dat wel het geval is.Wat soms ook het geval is met gesleevde kabels is dat de connector toch niet helemaal lekker vast zit aan de kabels of dat de krimpkous ver over de kabels heen loopt vanaf de connector. Bij deze is de absoluut niet aanwezig de connector zit zo vast als een muur en ze hebben gewoon tot in de connector de sleeve doorgetrokken wat ik zelf het mooiste vind.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes