We are changing our newsletter system! Please (re)subscribe to our newsletter here: HighFlow Newsletter.

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Corona virus update

Dinsdag, 17 Maart 2020
by HighFlow Shop

Beste Klant,

In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe HighFlow omgaat met de situatie in Nederland. 

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen HighFlow ten strengste worden nageleefd. 

Tegelijkertijd kun je nog steeds gewoon bij HighFlow bestellen. Onze bezorgers van partners GLS, DPD en UPS zorgen ervoor dat je bestelling snel en netjes thuis afgeleverd wordt, zoals je dat van HighFlow gewend bent. Wel zorgen we daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact, de optie voor afhalen hebben we daarom uitgezet. Mocht u voor UPS Access Point als verzendmethode kiezen, controleer dan van te voren of de gekozen UPS Access Point wel open is.

We hopen je daarmee zoveel mogelijk tot dienst te zijn. En uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele veranderingen. 

Met vriendelijke groet,

Team HighFlow