Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Koolance Coolant Flow Meter INS-FM18

 -   - 
Onze prijs:  54,95  (45,41  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 228 punten
Punten verdiend: 5 punten

Koolance's inline flowmeter van roestvrij staal en messing geeft een elektronische indicatie van het realtime koelmiddeldebiet. Gebruikt G 1/4 BSP-schroefdraad.

De ADT-FM03 frequentie circuit (bestel apart) vermenigvuldigt het RPM-signaal zodat het kan worden gelezen door de meeste tachometerheaders van ventilatoren (zoals die op ATX-moederborden). Dit signaal is bedoeld om ventilatordetectiesoftware (inclusief BIOS) in staat te stellen de juiste alarm- of afsluitprocedure in te schakelen als de waaier van de flowmeter stopt met draaien. De "RPM's" vertegenwoordigen bij benadering de koelvloeistof van de stroommeter in ml/min, en niet het aantal omwentelingen.

Debietbereik = 1,0-15 LPM (15,6-240 GPH). Vloeistoftemperatuurbereik = 0 - 70°C (32-158°F). Maximale druk = 6kgf/cm2 (85 psi). De draadlengte is ongeveer 70 cm, met productafmetingen van ongeveer 2,5 cm x 4,8 cm x 1,9 cm. Primaire materialen zijn een roestvrijstalen behuizing met vernikkelde messing schroefdraad.

De Koolance ADT-FM03 Frequentie Adapter vermenigvuldigt de INS-FM16, INS-FM17/N, of INS-FM18 RPM-signalen van de flowmeter om leesbaarheid door de meeste ventilator-tachometer headers mogelijk te maken. Voor de INS-FM16 zal het ook de LED-verlichting inschakelen.
 De RPM-waarde van de flowmeter is bedoeld om ventilatordetectiesoftware (inclusief BIOS) in staat te stellen de juiste alarm- of afsluitprocedure in te schakelen als de waaier van de flowmeter stopt met draaien. De "RPM's" vertegenwoordigen de geschatte stroomsnelheid van het koelmiddel in ml/min en niet de omwentelingen van de stroommeter.

Stel voor nauwkeurigheid de ID-schakelaar in op 10/13 mm of 6 mm, afhankelijk van de binnendiameter van uw slang. De "Off/Sync/On" schakelaar configureert de LED voor INS-FM16 flowmeters.

Download Spec Sheet

Specificaties

Stroommeter
Nauwkeurigheid (ongeveer): +/- 5%
Stroomsnelheidbereik: 2,0-20 LPM (32-317 GPH)
Algemeen
Gewicht: 0,18 pond (0,08 kg)
Fitting Draad: G 1/4 BSPP
Max. druktolerantie bij 25°C: 10kgf/cm2 (142.2psi)
Max. temperatuurtolerantie: 100°C (212°F)
Min. opslagtemperatuur (*geen bevriezing): 0°C (32°F)
Bevochtigde materialen: Vernikkeld messing, roestvrij staal, POM-acetaal, SmCo5

Fabrikant:
Koolance
Prima flowmeter. Erg stil, klein en redelijk accuraat. Let wel dat je de adapter (ADT-FM03) nodig hebt, je kan hem niet ergens anders op aansluiten.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes