Spoed items nodig? Bestel dan op tijd! Want we zijn twee weekjes op vakantie van 29 april t/m 14 mei!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Hailea Chiller HC-250A - 265 Watt

 - 
Onze prijs:  449,95  (371,86  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 1860 punten
Punten verdiend: 37 punten

Hailea Koelmachine HC-250A - 265 Watt

De koelunits van Hailea worden al meer dan 15 jaar gebruikt in vertrouwde waterchillers van andere fabrikanten. De nieuwe warmtewisselaars van de Ultra-serie zijn gemaakt van titanium. Daarom zijn de chillers perfect voor waterkoelingssystemen. Een ander positief aspect van de Hailea-units is de lage geluidsemissie. Het kleinste toestel uit de serie, de Ultra 300 stoot slechts 20dB geluid uit en is daarmee nog stiller dan een standaard huishoudelijke koelkast. Ook de prijsstelling van de nieuwe serie is aangenaam betaalbaar.

Nieuwe revisie:
Nieuw cool ontwerp
Robuuste materialen voor een nog langere levensduur
Lagere geluidsemissie
Geschikt voor continu gebruik

Deze waterchiller vervangt in feite de radiator doordat de koelvloeistof door deze unit wordt gekoeld tot de gewenste temperatuur. Temperaturen tot 4°C zijn mogelijk, houd er rekening mee dat bij lage temperaturen (groot temperatuurverschil) condensaat kan ophopen. Passende isolatieaccessoires zijn ook verkrijgbaar in onze winkel. Als alternatief kan de koelvloeistoftemperatuur worden ingesteld op net onder kamertemperatuur om dit probleem te voorkomen.
Dankzij de lage temperaturen is er een ongelooflijk overklokpotentieel beschikbaar! De levensduur van de componenten wordt met veelvouden verlengd. Dit systeem is ook ideaal voor geluidsarme toepassingen, aangezien de koelmachine in een andere ruimte kan worden geplaatst.
Wij adviseren integratie van de chiller in de koelkringloop in combinatie met een radiator. Hierdoor kan de koelmachine indien nodig worden gebruikt (overklokken, benchmarks, zomer enz.) en kan de radiator tijdens normaal bedrijf worden gebruikt.

Om de benodigde koelprestaties in te schatten hier enkele niet-bindende schattingen. De exacte thermische emissies zijn op te vragen bij de fabrikant van de hardware.
CPU: 80W (standaard) tot 150W (overklokt)
GPU: 20W (kleine kaarten) tot 150W (huidige modellen zoals 8800)
MB: 10 tot 20W per onderdeel

De toegevoegde waarde van uw systeem mag het opgegeven koelvermogen van de chiller niet overschrijden.

Opmerkingen met betrekking tot compatibiliteit: De koelmachine wordt geleverd met fittingen voor buizen van 1 inch (binnendiameter ongeveer 19 tot 20 mm).
Het wordt geleverd met één paar rechte en één paar 90° haakse fittingen.

Technische specificaties:
Vermogen: 1/6 pk
Stroomverbruik: 150W
Koelvermogen: 265W (geschikt voor extreme OC en koeling)
Aanbevolen koelvloeistofstroom: 600-2200 l/h
Gewicht: 18kg
Koelmiddel: R134A
Afmetingen: 448x330x440mm (LxBxH)
Materiaal warmtewisselaar: titanium
Temperatuuraanpassingen: Digitale uitlezing (precisie 0,1°C), temperatuurinstelling in stappen van 1°C

Opmerking voor nieuwe gebruikers:
Als u problemen heeft met uw koelmachine, neem dan contact met ons op voordat u de koelmachine aan ons retourneert. In de meeste gevallen is er geen echt probleem met de koelmachine, maar de gebruiker begrijpt de functionaliteit van de unit nog niet volledig. Let op het volgende: De compressorunit schakelt zichzelf automatisch in en uit, als de temperatuursensor wordt gemanipuleerd vervalt uw garantie, het geluidsniveau of een zogenaamd onvoldoende koelvermogen zijn geen reden voor reclamatie. De chiller kan alleen goed functioneren als de koelkringloop is uitgerust met een voldoende krachtige pomp. Als deze feiten in acht worden genomen, kunnen de meeste reclamaties worden vermeden en zult u veel plezier beleven aan dit product!

Fabrikant:
Hailea

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes