WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Bitspower D5 Mod Kit Matt Black

 -   - 
Onze prijs:  59,90  (49,50  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 248 punten
Punten verdiend: 5 punten

Maak uw Swiftech/Laing MCP655/D5 pomp mooier dan ooit met de D5 Mod Kit van Bitspower!

Middels deze kit ziet u niks meer van de saaie originele behuizing van de MCP655/D5 pomp, maar ziet u de zeer mooie en net afgewerkte pomp behuizing van Bitspower.

Het gestroomlijnde ontwerp is een echte blikvanger, u hoeft uw pomp niet meer weg te werken. In tegendeel, uw pomp moet nu juist gezien worden!

De kit is niet alleen mooi, maar ook erg handig en functioneel. Er wordt een bracket/standaard meegeleverd, zodat u de pomp gemakkelijk en mooi kan plaatsen in uw kast. Ook wordt er een siliconen pad meegeleverd, waarop u de bracket/standaard kunt monteren. De siliconen pad absorbeert trillingen, waardoor uw pomp nog stiller werkt. Verder is de D5 Mod Kit ook geschikt voor optionele vervangende pomp toppen, die zorgen voor verbeterde pomp prestaties (niet meegeleverd, wel aan te raden). De standaard behuizing van de pomp biedt alleen 1/2" aansluitingen. Middels de optionele top wordt de pomp voorzien van G1/4" schroefdraad aansluitingen, dit betekent dat u fittingen naar wens kunt gebruiken met de MCP655/D5 pomp! U kunt dan bijvoorbeeld ook 3/8" slangen aansluiten op de pomp!

De Bitspower D5 Mod Kit is de ultieme upgrade voor uw MCP655/D5 pomp!

Specificaties:
- Main Ring
- Back Part
- Support Bracket
- Anti-Vibration Silicon DS Pad

Fabrikant:
Bitspower
Awesome modkit for the D5, it really helps with the heatspred and looks awesome. It is also very good build by bitspower and i highly recomend it!
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes