WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

XSPC AX120 Single Fan Radiator Black

 -   - 
Adviesprijs: 69,95   ( 57,81   excl. BTW)
Onze prijs:  59,90  (49,50  excl. BTW)
U bespaart: 10,05 (14%) (8,31 excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 248 punten
Punten verdiend: 5 punten

De AX is een nieuwe premium radiator van XSPC. De AX-serie combineert een hoogwaardige koper/messing radiatorkern met een compacte en mooi afgewerkte aluminium behuizing.

De kern van de AX is een hoogwaardige evolutie van de populaire EX-radiatorserie. De kern bevat verbeteringen uit de EX-serie zoals gelaste naadbuizen en splittervinnen, maar met een dikkere kern (21 mm versus 16 mm) en een groter oppervlak.

De radiatorkern is gemonteerd in een 3 mm dikke, geëxtrudeerde en machinaal bewerkte aluminium schaal. De schroefgaten zijn nauwkeurig gesneden door CNC, wat verkeerd uitgelijnde schroefgaten elimineert en 3 mm schroefdraad oplevert. De aluminium schaal biedt ook een perfect vlak oppervlak om de ventilatoren tegen te monteren, waardoor luchtspleten en de noodzaak van een pakking worden geëlimineerd.

Dit alles komt samen om te maken wat volgens ons de beste pc-radiator op de markt is.

- 3 mm dik aluminium frame (geen aluminium in het stroompad)
- Koper en messing kern
- Mat zwart geverfde kern
- Zwart verchroomde G1/4 "poorten"
- RoHS-conformiteit
- Afmetingen: 128 x 40 x 166 mm (BxDxH) (46 mm bij poorten)
- Gewicht: ~623 g
- Schroeven: 6-32 UNC
- Ventilatoren: 1 x 120 mm (2x met duwen/trekken)

Meegeleverde 30 mm en 6 mm 6-32 UNC-schroeven

Fabrikant:
XSPC
Dit is echt een performance rad. Matige prestaties als je fans onder de 1000rpm draaien, maar bij 1400rpm en hoger komt ie uit zijn schil. Perfect met GT15s of eLoop B12-P. De core van deze rad is trouwens amper 21mm dik, maar de frame omheen is 40mm dik, waardoor aan beide kanten een soort mini-shroud ontstaat. Dat helpt volgens mij het geluid bij push-pull; iig is die zo ietsjes stiller als de EX series. Die zwartnikkel G1/4 poorten kunnen losgeschroeft worden, en daaronder zijn weer G1/4 poorten dus je zou bijvoorbeeld een rotary direct aan het messing plenum kunnen monteren. Ook kan je de core helemaal uit de frame halen - handig als je wilt verven.
Door zijn dikte deze rad besteld, koelt heel goed met lage toeren. Heb hem achter in de kast gemonteerd, moet wel vertellen dat je wel rekening moet houden met de lengte. Hij neemt zeker 1 ruimte van je kast in beslag (PCi bracket e.a. ). Hij doet zijn werk heel goed en al niet te dikke rad. 1 van de rad die mijn i7 3770K ( 4,8Ghz ) idle 30 graden koelt.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes