WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Aqua-Computer Aqualis base for pump adapters 880ml - 34051

 -   - 
Onze prijs:  55,95  (46,24  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 232 punten
Punten verdiend: 5 punten

Alle reservoirs van de aqualis-serie zijn uitgerust met een buis van borosilicaatglas. In tegenstelling tot acrylglas, dat vaak wordt gebruikt voor buisreservoirs, is borosilicaatglas extreem hard en krasvast, heeft het een uitstekende thermische en chemische bestendigheid en een zeer lage thermische uitzetting. De glazen buis heeft een buitendiameter van 75 mm en een wanddikte van 5 mm. De basis en bovenkant van de aqualis-reservoirs zijn gemaakt van Delrin en verbonden door een vernikkelde koperen buis.
De aqualis-basis voor pompadaptervarianten zijn uitgerust met stopcontacten aan de basis van het reservoir en kunnen alleen worden gebruikt in combinatie met een compatibele Aqua Computer-pompadapter!

Bijzonderheden art. nee. 34044, 34045 en 34051: Er kunnen maximaal twee optionele verlichtingsmodules (bijvoorbeeld art. nr. 34920, niet meegeleverd) in twee G1/4-schroefdraad in het basisdeel worden gemonteerd.

Bijzonderheden art. nee. 34046, 34047 en 34052: Als optische highlight kan een fonteineffect worden gerealiseerd. Als de retourleiding is aangesloten op de connector in de bus van het reservoir, stroomt het water door de koperen buis naar de bovenkant van het reservoir, waar het door acht sproeiers wordt uitgeworpen. In combinatie met verlichting is dit een echt eye catcher effect. Een dunne acrylplaat dichtbij de bodem van het reservoir vermindert de luchtopname tot een minimum. Deze reservoirs hebben bovendien een acrylvenster in het basisdeel en tot zes LED's (afmeting 5 mm, bijvoorbeeld art.nr. 95025, niet meegeleverd) kunnen in het basisdeel worden geïnstalleerd.

Alle varianten van 450 ml zijn ook verkrijgbaar met een nanocoating die ervoor zorgt dat water van het binnenoppervlak van de borosilicaatglasbuis afrolt.

Technische details:
Afmetingen: ca. 80 x 80 x 270 mm
Vulvolume: ca. 880 ml

Leveringsomvang:
één reservoir
Twee afdichtschroeven G1/4 (vooraf geïnstalleerd)
Montage materiaal

Let op: Dit reservoir dient gebruikt te worden in combinatie met een compatibele Aqua Computer pompadapter, a.u.b. apart bestellen.

Fabrikant:
Aqua-Computer

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes