WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Aqua-Computer aqualis ECO 100 ml, G1/4 - 34054

 -   - 
Onze prijs:  39,95  (33,02  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 166 punten
Punten verdiend: 3 punten

Alle reservoirs van de aqualis-serie zijn uitgerust met een buis van borosilicaatglas. In tegenstelling tot acrylglas, dat vaak wordt gebruikt voor buisreservoirs, is borosilicaatglas extreem hard en krasvast, heeft het een uitstekende thermische en chemische bestendigheid en een zeer lage thermische uitzetting. De glazen buis van de varianten 100 ml en 150 ml heeft een buitendiameter van 50 mm en een wanddikte van 5 mm. De basis en bovenkant van de aqualis-reservoirs zijn gemaakt van Delrin en verbonden door een roestvrijstalen staaf. Boven het retourkanaal in het reservoir is een deflectorplaat geïnstalleerd om de lucht effectief uit het watercircuit te verwijderen.

De varianten aqualis XT 100/150 ml hebben een acrylvenster in het basisdeel en een LED (5 mm grootte) kan in het basisdeel worden geïnstalleerd. Daarnaast beschikken de XT-varianten over een elektronische vulniveausensor met USB- en aquabus-interface, een programmeerbare alarmuitgang en een externe temperatuursensoringang. Voor monitoring en configuratie kan de aquasuite-software gratis worden gedownload. Naast de USB-interface kan de 4-pins aquabus-interface worden gebruikt om de vulniveausensor direct aan te sluiten op een aquaero 5-controller (niet meegeleverd). De alarmuitgang kan worden geconfigureerd om te worden gebruikt als een rpm-signaal om te worden aangesloten op een ventilatorconnector met foutdetectie (bijvoorbeeld ventilatorheaders op het moederbord) of om te worden gebruikt als een geschakelde uitgang om bijvoorbeeld een LED aan te sluiten. Vulniveau en ingang van externe temperatuursensor kunnen worden geconfigureerd om alarm te slaan. De externe temperatuursensor ingang is compatibel met alle Aqua Computer temperatuursensoren.

Alle varianten van 100 ml en 150 ml zijn ook verkrijgbaar met een nanocoating die ervoor zorgt dat water van het binnenoppervlak van de borosilicaatglasbuis afrolt.

Technische details:
Afmetingen zonder RVS beugel: ca. 50 x 50 x 130 mm
Vulvolume: ca. 100 ml
Aansluitdraden: G1/4

Leveringsomvang:
één reservoir
Een roestvrijstalen beugel
Twee afdichtschroeven G1/4 (vooraf geïnstalleerd)
Montage materiaal

Let op: fittingen zijn niet bij de levering inbegrepen, a.u.b. apart bestellen.

Fabrikant:
Aqua-Computer

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes