WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Aqua-Computer Aqualis PRO with nano coating and LED holder G1/4 - 34040

 -   - 
Onze prijs:  85,95  (71,03  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 356 punten
Punten verdiend: 7 punten

Aqua-Computer Aqualis PRO met nanocoating en LED-houder G1/4 - 34040

Alle reservoirs van de aqualis serie zijn uitgerust met een buis van borosilicaatglas. In tegenstelling tot acrylglas, dat vaak wordt gebruikt voor buisreservoirs, is borosilicaatglas extreem hard en krasvast, heeft het een uitstekende thermische en chemische bestendigheid en een zeer lage thermische uitzetting. De glazen buis heeft een buitendiameter van 75 mm en een wanddikte van 5 mm. De basis en bovenkant van de aqualis-reservoirs zijn gemaakt van Delrin en verbonden door een vernikkelde koperen buis. Als optische highlight kan een fonteineffect worden gerealiseerd. Als de retourleiding is aangesloten op de middelste aansluiting van het reservoir, stroomt het water door de koperen buis naar de bovenkant van het reservoir, waar het door acht sproeiers wordt uitgeworpen. In combinatie met verlichting is dit een echt eye catcher effect. Een dunne acrylplaat dichtbij de bodem van het reservoir vermindert de luchtopname tot een minimum. Als alternatief kan de retourleiding worden aangesloten op een zijdelingse aansluiting van het reservoir, het water komt dan direct uit het basisgedeelte. Voor deze configuratie wordt een deflectorplaat meegeleverd om ervoor te zorgen dat deze kan worden geïnstalleerd om de lucht effectief uit het watercircuit te verwijderen.

De aqualis PRO-varianten hebben bovendien een acrylvenster in het basisdeel en tot zes LED's (5 mm grootte) kunnen in het basisdeel worden geïnstalleerd. De PRO-varianten kunnen op een later tijdstip worden uitgebreid met een elektronische vulniveausensor.

De aqualis XT-varianten hebben dezelfde acrylraam- en LED-montage als de PRO-varianten. Daarnaast beschikken de XT-varianten over een elektronische vulniveausensor met USB- en aquabus-interface, een programmeerbare alarmuitgang en een externe temperatuursensoringang. Voor monitoring en configuratie kan de aquasuite-software gratis worden gedownload. Naast de USB-interface kan de 4-pins aquabus-interface worden gebruikt om de vulniveausensor direct aan te sluiten op een aquaero 5-controller (niet meegeleverd). De alarmuitgang kan worden geconfigureerd om te worden gebruikt als een rpm-signaal om te worden aangesloten op een ventilatorconnector met foutdetectie (bijvoorbeeld ventilatorheaders op het moederbord) of om te worden gebruikt als een geschakelde uitgang om bijvoorbeeld een LED aan te sluiten. Vulniveau en ingang van externe temperatuursensor kunnen worden geconfigureerd om alarm te slaan. De externe temperatuursensor ingang is compatibel met alle Aqua Computer temperatuursensoren.

Alle varianten zijn ook verkrijgbaar met een nanocoating die ervoor zorgt dat water van het binnenoppervlak van de borosilicaatglasbuis afrolt.

In totaal zijn er op de lanceringsdatum zes varianten beschikbaar:
aqualis ECO (art. nr. 34037)
aqualis ECO met nanocoating (art. nr. 34038)
aqualis PRO met LED-houder (art. nr. 34039)
aqualis PRO met nanocoating en LED-houder (art.nr. 34040)
aqualis XT met vulniveausensor en LED-houder (art.nr. 34041)
aqualis XT met nanocoating, vulniveausensor en LED-houder (art.nr. 34042)

Technische details:
Afmetingen zonder RVS beugel: ca. 80 x 80 x 190 mm
Vulvolume: ca. 450 ml
Aansluitdraden: G1/4

Leveringsomvang:
één reservoir
Een roestvrijstalen beugel
Eén roestvrijstalen deflectorplaat
Twee afdichtschroeven G1/4 (vooraf geïnstalleerd)
Montage materiaal

Let op: fittingen niet bij de levering inbegrepen, a.u.b. apart bestellen.

Fabrikant:
Aqua-Computer

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes