WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Koolance Spring Clamp voor OD 19mm (3/4")

 - 
Onze prijs:  2,30  (1,90  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 10 punten

Slangklem voor de bevestiging van slangen op fittingen.

Deze slangklemmen vereenvoudigen het gebruik van normale fittingen aanzienlijk.

Ze kunnen worden aangeklemd door met de vingers te drukken. Het is echter aan te raden om een tang te gebruiken, om het gebruik makkelijker te maken.

Gebruik:
U drukt de twee uiteindes naar elkaar toe, hierdoor zal de slangklem groter worden. Druk net zo ver door, tot de klem groot genoeg voor de slang. Met behulp van een tang zal dit een stuk makkelijker gaan, aangezien er behoorlijk veel kracht voor nodig kan zijn. De slang moet er net doorheen kunnen. Als dit moeilijk gaat, kunt u de slang een beetje nat maken, zodat de slangklem er makkelijker over heen glijdt.

Zelfs na veelvuldig openen en sluiten wordt de klemkracht toch behouden!

Compatible met slangen van 17 tot 19mm OD (1/2" Slangen).

Fabrikant:
Koolance
altijd iets nieuws proberen. ik ken dit type slangklemmen voor gebruik bij brandstofslangen enzo, geen gehannes met schroevendraaiers of losschietende plastic frutsels. :) "Ze kunnen worden aangeklemd door met de vingers te drukken." right.. je hebt hier gewoon een combinatietang, of nog liever, een zelfklemmende tang voor nodig, anders krijg je ze niet open, en al helemaal niet over de hose barbs heen gedrukt. eenmaal op hun plek doen deze klemmen het erg goed, ze drukken de slang stevig en uniform vast, geen druppel water ontsnapt :) echter het op hun plek krijgen kan soms echt een nachtmerrie zijn, zeker als je water setup in een kleine kast zit gepropt waar je met de tang dus amper in komt, mijn advies is dan ook om toch een paar wormschroefklemmen achter de hand te houden voor in de hoekjes waar je toch met de tang niet bij blijkt te kunnen, maar met de schroevendraaier net wel :) kortom, prima klemmen als je niet vies bent van n middagje prutsen om al je waterkoeling spullen in je kast te krijgen, en ze zien dr nog beter uit de schroefklemmen ook (imho)
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes