WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

DEMCIflex 140MM Square Fan Filter Black/Black

 -   - 
Onze prijs:  10,95  (9,05  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 46 punten
Punten verdiend: 1 punt

De ventilatoren die computers gebruiken voor koeling zorgen ervoor dat de computerkast werkt als een stofzuiger. Het zuigt lucht in de computerkast om voor koeling te zorgen en brengt stof, pollen, haren, pluisjes en zelfs kleine insecten met zich mee. Dit zal bezinken en zich hechten aan alle oppervlakken in de behuizing, maar de ophoping zal zich concentreren in de buurt van ventilatoren en koellichamen, omdat er meer lucht over deze onderdelen stroomt om voor koeling te zorgen.

DEMCifilter is ontworpen en getest om in de eerste plaats stof uit uw computer te houden. Dit wordt bereikt door een zeer nauwkeurig polyester gaas. Het superfijne gaas van medische kwaliteit is hetzelfde als wat ziekenhuizen gebruiken om stof uit operatiekamers te houden. De filamentdiameter van dit gaas is kleiner dan de openingen ertussen. Hierdoor kan er meer lucht door het filter, terwijl het stof toch wordt tegengehouden. DEMCifilter is het enige computerstoffilter dat kan garanderen dat stofdeeltjes van bepaalde grootte en groter worden buitengehouden omdat de maasopeningen zeer nauwkeurig zijn. Als stof van een bepaalde grootte uit uw computers moet worden gehouden, leveren wij dat filter met alle specificaties en vereisten. Ons standaardfilter is geoptimaliseerd voor maximale luchtstroom en stofopvang. Er zijn geen uitgebreide roosters voor de luchtinlaat die de luchtstroom belemmeren. Door zijn samenstelling kan geen enkele schuim- of zakkenfilter dit aan.

Doordat het gaas wit is, is het gemakkelijk te zien wanneer het filter gereinigd moet worden. Na het reinigen van de unit bestaat het onderhoud in eerste instantie uit het met de hand verwijderen van het DEMCifilter, het met de hand of een zachte borstel afstoffen en het terugplaatsen over de luchtinlaat. Dat is simpel. Geen demontage, geen gereedschap, geen lijm of schroeven nodig. DEMCifilter heeft geen bewegende delen en heeft een lichtgewicht ontwerp uit één stuk. DEMCifilter wordt door middel van een in het filter ingebouwde magneetstrip over de aanzuig- of ontluchtingsgaten van de ventilator gemonteerd. Zelfs als de behuizing niet van metaal is, kan een lichtgewicht en flexibel magnetisch frame (optioneel extra) op de behuizing worden gemonteerd en kan DEMCifilter erop worden gemonteerd. Dit verlengt de levensduur van de computer en leidt tot minder uitvaltijd en een algehele plezierigere computerervaring.

Fabrikant:
DemciFlex
Jammer dat er geen optie Goed is, erg goed is voor mij namelijk net te hoog. Gemiddeld is misschien weer iets te laag maar toch voor deze optie gekozen. Bij mij zit het filter net als bij de reviewer hieronder onder op de kast (760T). Hij blijft zitten met de magneet maar het voelt allemaal maar net aan! Een iets sterkere magneet was dus beter geweest! Ik ga dit wel oplossen op 1 of andere manier maar jammer dat dit nodig is. Verder doet hij zijn werk prima.
Dit filter is bij mij aan de onderkant van een kast gemonteerd, het voldoet uitstekend. Moest wel een oplossing verzinnen om het goed te bevestigen, het was beter geweest als er in de hoeken gaatjes hadden gezeten voor de schroeven of de pinnen die ik gebruik bij de bequiet silentwings. Maar als je een beetje inventief bent los je dat op de volgende manier op, je legt die fan precies op de stoffilter, druk dan met een boortje 2,5 mm. een puntje in de rande van het filter of draai het een beetje met de hand. Haal de fan eraf, en je ziet precies waar je de gaatjes moet boren, monteer het en het zit perfect en strak, met die montage pinnetjes van de fan is het ook weer makkelijk te demonteren zonder schroevendraaier. Ben hier uiterst tevreden over, deze filters laten absoluut geen stof door, het beste wat ik tot nu toe ben tegengekomen.
Zeer fijne filter met voldoende en lucht doorlaat. Zeer handige magneet kader, lekker flexible en plakt makkelijk op staal/ijzer behuizing. Maar helaas is de afwerking matig, mooie glossy zwarte kader dekt niet de gehele magneet. Vervolgens is de zeer flexibiliteid ook erg teleurstellend, want het is te slap om de filter mooi te spannen.   Leuk om binnen de kast te plaatsen, maar voor in het zicht is te plaatsen is het net te slordig.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes