WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

BitFenix Spectre PRO 140mm Fan Green LED - Black - BFF-LPRO-14025G-RP

 -   - 
Adviesprijs: 15,95   ( 13,18   excl. BTW)
Onze prijs:  4,95  (4,09  excl. BTW)
U bespaart: 11,00 (69%) (9,09 excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 21 punten

Na het succes van onze Spectre™ Fan-serie, gaat SpectrePro™ nog een stapje verder met een geheel nieuw ontwerp en verbeterde prestaties. Het hogedruk- en CFM-ontwerp produceert intense koeling en is ook perfect voor waterkoelingsopstellingen. De constructie met dubbele ring ziet er niet alleen geweldig uit, maar dempt ook trillingen die onnodig lawaai veroorzaken. Versterkte ventilatorbladen voorkomen kromtrekken bij hoge RPM-niveaus, terwijl een gerichte luchtstroom ervoor zorgt dat koele lucht al uw geïnstalleerde componenten kan bereiken. Met FDB-technologie voor een laag geluidsniveau en een lange levensduur, beschikbaarheid in zowel LED- als niet-LED-varianten en on-the-fly lichtschakeling, is SpectrePro de nieuwe gouden standaard in ventilatoren voor prestatiegerichte behuizingen.

Hogedruk/CFM-ontwerp
Spectre Pro LED is ontworpen voor maximale druk en luchtstroom en levert een luchtstroom die uw systeem koel houdt, zelfs wanneer de actie opwarmt. Prestatiefreaks en liefhebbers van waterkoeling zullen dol zijn op Spectre Pro.

Dubbele frameconstructie
Door gebruik te maken van een dubbele frameconstructie, bieden Spectre Pro LED-ventilatoren niet alleen een agressief uiterlijk, maar ook trillingsdempende eigenschappen, waardoor het geluidsniveau onder controle blijft. Kortom, onze Spectre Pro LED Fan Series ziet er anders uit omdat hij dat ook is.

Versterkte ventilatorbladen
Hoge rotatiesnelheden kunnen ventilatorbladen zelfs vervormen terwijl ze in beweging zijn, wat resulteert in meer turbulentie en geluid. Spectre Pro LED is voorzien van versterkte ventilatorbladen die bestand zijn tegen kromtrekken, zelfs bij hoge snelheden, voor maximale koelprestaties.

Gerichte luchtstroom
Alle luchtstromen ter wereld hebben geen zin als het de hotspots van uw systeem niet kan bereiken. Het speciale gebogen ontwerp van Spectre Pro LED-ventilatorbladen en kooi stuurt de luchtstroom in een gerichte kolom, minimaliseert diffusie en zorgt ervoor dat koele lucht uw componenten kan bereiken.

Stille werking en lange levensduur
Net als onze Spectre™ LED Silent Fan-serie, beschikt onze Spectre Pro LED over dezelfde vloeistofdynamische lagertechnologie voor minimaal geluid en maximale levensduur.

Meerdere kleuren beschikbaar
Geen twee opstellingen zijn hetzelfde, daarom is Spectre Pro LED verkrijgbaar in verschillende LED-kleuren. De binnenring van de Spectre Pro LED is ook qua kleur afgestemd op de LED-kleur voor een unieke look.

On-the-fly licht schakelen
Spectre Pro LED leent de on-the-fly lichtschakeltechnologie van onze originele Spectre™ LED-serie, waarmee u de ventilatorlichten met een druk op de knop kunt in- en uitschakelen met behulp van een compatibel BitFenix-chassis en accessoires.

Uitstekende extra's
Bij elke Spectre Pro LED-ventilator worden enkele doordachte extra's meegeleverd die u helpen het geluidsniveau zo laag mogelijk te houden. Vier anti-vibratie klinknagels helpen de geluidstrillingen verder te dempen, en voor nog meer geluidsbeheersing, installeer de meegeleverde Low-Noise 7V Adapter. Haal meer uit Spectre Pro LED.

Specificaties:

  • Afmetingen (mm): 140x140x25mm
  • Stroom: 12v
  • Snelheid (RPM): 1200 RPM ±10%
  • Luchtstroom: 146,5 m³/h ±10%
  • Luchtdruk (mmH2O): 1,38 mmH2O
  • Geluid (dB-A): 22,8 dB(A)
Fabrikant:
BitFenix

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes