WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

4-Pin T-Molex Female UV Blue

 - 
Onze prijs:  1,00  (0,83  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 5 punten

AC Ryan's ConnectxTM T-serie is verkrijgbaar in T-Molex (Zwart, UVBlue, UVGreen, UVRed) en T-SATA (Black, UVBlue, UVGreen, UVRed).

Het concept van de ConnectxTM T-serie is eenvoudig: de kabels lopen onder een hoek van 90 graden door de connector in plaats van van achteren uit de kabel te steken. Op deze manier worden de kabels netjes loodrecht op de schijven gespoeld in plaats van in een "U-loop" uit te steken.

T-Molex / T-SATA wordt ook wel "90 graden" connectoren genoemd.

De T-serie zijn connectoren van het krimptype, wat betekent dat de pinnen in de connectoren zijn ingebouwd en dat de draden worden verbonden door ze door te prikken (bekend als "krimpen") zoals netwerk-/telefoonkabels. Er wordt dan een dop in geklikt.

De T-Molex / T-SATA wordt normaal gesproken geleverd met een "pass-through"-dop. De "pass-through" -kappen laten draden door en zijn bedoeld voor gebruik wanneer de connector in het midden van de kabel is geïnstalleerd. Als u van plan bent de connector aan het uiteinde van de kabel te installeren, kunt u bij uw winkelier de "endcap" vragen die de draden niet door de connector laat gaan.
ConnectxTM is de manier van AC Ryan om modding een stap vooruit te brengen - nu heb je de middelen om je mod-kleurthema uit te breiden tot aan de connectoren. Een reeks connectorbehuizingen in verschillende kleuren, te beginnen met een reeks connectoren die typisch zijn in PSU's. Zou je je stijlvolle coole zwarte auto's met witte plastic handvatten voorstellen? Laat die standaard witte connectoren je mod niet bederven. Verander alle connectorbehuizingen en laat de hoofden draaien met de aanraking van details.

Door altijd gebruik te maken van hoogwaardige, niet-ontvlambare en brandwerende kunststoffen, zijn de gekleurde behuizingen van ConnectxTM-connectoren niet alleen leuk, maar ook veilig.

Als onderdeel van het doel om de professionaliteit van prestatiegerichte pc's te bevorderen, is de ConnectxTM-serie gebouwd met deze factoren in het achterhoofd, prestatiekwaliteit, installatiegemak en een vleugje professionaliteit. Als u een prestatiegerichte pc-bouwer bent, geeft u niet alleen om prestaties, maar ook om een professionele uitstraling - levert de bouwstenen. Alle kabels zijn gebouwd met kabels van de beste kwaliteit voor strikte no-nonsense prestaties

Fabrikant:
AC Ryan

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes