WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

NZXT 24x Orange LED Sleeve - 2M - CB-LED20-OR

 - 
Adviesprijs: 17,90   ( 14,79   excl. BTW)
Onze prijs:  4,95  (4,09  excl. BTW)
U bespaart: 12,95 (72%) (10,70 excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 21 punten

NZXT 24x oranje LED-huls - 2M - CB-LED20-OR

De NZXT LED-kit met mouwen geeft een nieuw beeld van de manier waarop enthousiastelingen de verlichting in de computerbehuizing instellen. Traditioneel nemen koude kathoden en zelfs massieve LED-borden veel ruimte in beslag in de behuizing. Door gebruik te maken van gehulde draden in combinatie met een hoge dichtheid aan LED's, stelt de NZXT LED-kit gebruikers in staat om lichten tussen zijpanelen en onder componenten te verbergen, waardoor een verbazingwekkend gloei-effect ontstaat. Ten slotte is de NZXT LED-kit met mouwen gekoppeld aan een drietraps lichtgevoeligheid en aan/uit-lichtfunctie via PCI, waardoor de LED-kit stiekem verborgen blijft terwijl hij niet wordt gebruikt.

Functies
• Eenvoudig beheer: ontworpen om minimale ruimte in beslag te nemen en in elk geval in smalle ruimtes te passen, biedt de LED-kit met mouwen talrijke LED's op één kabel om de installatie te vereenvoudigen.
• 5 kitkleuren: stel de sfeer in of mix en match met rode, groene, witte, blauwe of oranje kits. 
• LED-kit met mouwen is verkrijgbaar in 2 lengtes; 1m en 2m.
• 3-staps lichtgevoeligheid: hiermee kan de gebruiker led's op hoge, gemiddelde en lage instellingen zetten of uitschakelen.
 
Specificaties:
•Lengte: 200 cm
•Kleur (sleeve / PCI-beugel): Zwart
•LED's: 24x
•LED-afstand: ca. 8cm
•PCI-bracket-functie: aan/uit, 3-staps lichtgevoeligheid
•Stroomaansluiting: 4-pins Molex

Fabrikant:
NZXT
Zeer goede ledstrip, geeft afhankelijk van de stand, een licht tot zeer sterk oranje licht in de behuizing, niet rood of roze, maar duidelijk oranje. Knop en schuifje achterop voor aan/uit en stand 1/2/3 zijn makkelijk te bedienen, even los van dat ze achterop zitten en voor sommige kasten lastig te bereiken zijn... Maar een beetje modder kan de bracket eraf schroeven en met 2 gaten voorin de behuizing het kaartje gemakkelijk naar voren brengen. Wel is het kabeltje van de PCB naar de Molex voor stroom véél te kort, ik heb de mazzel dat er bij mij direct naast de bracket een opening voor onder het moederbord zit, anders zit de stekker in het zicht of moet je een eigen maken, de stekker is gelukkig wel zwart en valt dus niet zo op als een vies witte kleur etc. Denk er wel aan dat 2 meter LED's erg lang is, ruim genoeg voor de meeste bigtowers, en veel te veel voor mid-/minitowers, maar daar kan je dan ook de 1 meter versie voor gebruiken.   Al met al een prima product.
Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes