WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Neoprene Rubber Edge Trim (1M)

 -   - 
Onze prijs:  3,00  (2,48  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 13 punten

Neopreen rubberen randafwerking (1M)

Doe je veel aan case-modding? Zo ja, dan heb je zojuist je nieuwe beste vriend ontmoet! Deze randafwerking is geweldig voor het afdekken van al die zichtbare, onafgewerkte sneden en randen van uw hoesje.

Details:

• Bedrijfstemperatuurbereik: -40 °F tot 158 °F
• Hoeveelheidsinformatie: Geprijsd per meter, verzonden als een enkele lengte.

Specificatie:
• Paneeldikte max. 1,5 mm
• Paneeldikte min. 1,0 mm
• Sleufbreedte 1,2 mm
• Sleufdiepte 3,15 mm

Fabrikant:
HighFlow

Zeer goed ding:D Ik had een stuk uit het zijpanneel gehaald en heel mooi hier mee kunnen afwerken:D dank jullie highflow

Voordat ik dit product gekocht had vond ik het vrij prijzig misschien omdat ik niet helemaal wist hoe het eruit zag, nu eenmaal 3 meter gekocht en wat is dit geweldig heb mijn eigen window voor het eerst gemaakt en met dit materiaal werk je het helemaal af en het ziet er gelijk enorm pro uit. ik heb het ook gebruikt voor 3 mm dik plexiglas wat prima ging het is zijn geld zeker waard echt een top product...

Ik heb dit gebruikt om wat scherpe randen in mn case netjes af te werken. Schuift netjes over 1mm dik plaatmateriaal zoals beschreven en zit dan ook behoorlijk goed vast. Eventueel zou het ook mogelijk zijn om nog iets dunner materiaal te omlijsten, wanneer je een drupje lijm gebruikt. Uiteraard is het dan iets minder demontabel. Ik heb in totaal 3 meter besteld, en kreeg dat aan één stuk geleverd (1x3m in plaats van 3x1m). Handig om te weten wanneer je het wilt gebruiken voor window-omlijstingen van meer dan 1 meter. Het is materiaal is prima op maat te knippen of snijden.

Neoprene Rubber Edge Trim. Dat zocht ik voor mijn side panel, en voor de gaten boven op mijn coputer ( case fans ), ik dacht dat het niet zo mooi zou zijn maar, wwoouuww het ziet er erg mooi uit, op mijn lian li kast, echt een aanrader voor iedereen.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes