Need items urgent? Order in time! We are on holiday from April 29th till May 14th!

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Neoprene Rubber Edge Trim (1M)

 -   - 
Our price:  3,00  (2,48  excl tax)
Price in points: 13 points

Neoprene Rubber Edge Trim (1M)

Do you do a lot of case modding? If so, then you've just met your new best friend! This edge molding is great for covering all of those exposed, unfinished cuts and edges on your case.

Details:

• Operating Temperature Range: -40°F to 158°F
• Quantity Info: Priced by the metre, shipped as a single length.

Spec:
• Panel Thickness max. 1.5 mm
• Panel Thickness min. 1.0 mm
• Slot width 1.2 mm
• Slot depth 3.15 mm

Manufacturer:
HighFlow

Zeer goed ding:D Ik had een stuk uit het zijpanneel gehaald en heel mooi hier mee kunnen afwerken:D dank jullie highflow

Voordat ik dit product gekocht had vond ik het vrij prijzig misschien omdat ik niet helemaal wist hoe het eruit zag, nu eenmaal 3 meter gekocht en wat is dit geweldig heb mijn eigen window voor het eerst gemaakt en met dit materiaal werk je het helemaal af en het ziet er gelijk enorm pro uit. ik heb het ook gebruikt voor 3 mm dik plexiglas wat prima ging het is zijn geld zeker waard echt een top product...

Ik heb dit gebruikt om wat scherpe randen in mn case netjes af te werken. Schuift netjes over 1mm dik plaatmateriaal zoals beschreven en zit dan ook behoorlijk goed vast. Eventueel zou het ook mogelijk zijn om nog iets dunner materiaal te omlijsten, wanneer je een drupje lijm gebruikt. Uiteraard is het dan iets minder demontabel. Ik heb in totaal 3 meter besteld, en kreeg dat aan één stuk geleverd (1x3m in plaats van 3x1m). Handig om te weten wanneer je het wilt gebruiken voor window-omlijstingen van meer dan 1 meter. Het is materiaal is prima op maat te knippen of snijden.

Neoprene Rubber Edge Trim. Dat zocht ik voor mijn side panel, en voor de gaten boven op mijn coputer ( case fans ), ik dacht dat het niet zo mooi zou zijn maar, wwoouuww het ziet er erg mooi uit, op mijn lian li kast, echt een aanrader voor iedereen.

Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes