WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Magicool XTREME DUAL 2x80 - 160 Radiator

 -   - 
Onze prijs:  44,95  (37,15  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 186 punten
Punten verdiend: 4 punten

Magicool XTREME DUAL 2x80 - 160 radiator

Bewezen kwaliteit en een optimale prijs-kwaliteitverhouding maken deze nieuwe Magicool radiatoren uniek. De nieuwe radiatoren kenmerken, naast hun geweldige design en hoge bouwkwaliteit, geweldige koelprestaties, de Magicool radiatoren van de Pro en Xtrem serie zijn absolute High-end warmtewisselaars. De koperen lamellen zijn speciaal ontworpen voor ultrastille ventilatoren (met lage luchtstroom). De parallelle koelmiddelkanalen reduceren de stromingsweerstand tot een minimum. Aan beide zijden van de radiator zijn M3-schroefdraden geïntegreerd om ventilatorinstallatie aan beide zijden mogelijk te maken.

De radiator heeft geïntegreerde G1/4"-schroefdraad, waardoor vrijwel alle gangbare fittingen kunnen worden geïnstalleerd.

Belangrijk: Spoel voor het eerste gebruik en steek een schroef in alle M3-schroefdraad voor testdoeleinden. In zeldzame gevallen kan er wat lak in de draden zijn achtergebleven. Als de M3-schroeven niet passen, kunnen ook zelftappende schroeven worden gebruikt.
Let op: Te vast aandraaien van de schroeven kan de radiator beschadigen. Zorg er altijd voor dat de schroeven de radiator niet beschadigen. Schade door oneigenlijk gebruik valt niet onder de garantie!

Technische details:
Materiaal: koperen vinnen, messing kamers
Afmetingen (LxBxH): 190x82x47mm
Aansluitschroefdraad: G1/4"
Ventilatorinstallatie: elk 8 M3-schroefdraad aan beide zijden (voor 2x80 mm-ventilatoren elk)
Druk getest: 8bar

Belangrijk: De meegeleverde schroeven kunnen voor sommige toepassingen te lang zijn. Zorg ervoor dat u ze altijd zo ver vastschroeft dat de radiator niet beschadigd raakt.

Fabrikant:
MagiCool

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes