WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

MagiCool XTREME SINGLE 80 Radiator

 -   - 
Onze prijs:  24,95  (20,62  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 104 punten
Punten verdiend: 2 punten

MagiCool XTREME SINGLE 80 radiator

De nieuwe revisie is gearriveerd:
Bewezen kwaliteit en een optimale prijs-kwaliteitverhouding maken deze nieuwe Magicool radiatoren uniek. De nieuwe radiatoren kenmerken, naast hun geweldige design en hoge bouwkwaliteit, geweldige koelprestaties, de Magicool radiatoren van de Pro en Xtrem serie zijn absolute High-end warmtewisselaars. De koperen lamellen zijn speciaal ontworpen voor ultrastille ventilatoren (met lage luchtstroom). De parallelle koelmiddelkanalen reduceren de stromingsweerstand tot een minimum. Aan beide zijden van de radiator zijn M3-schroefdraden geïntegreerd om ventilatorinstallatie aan beide zijden mogelijk te maken.

De radiator heeft geïntegreerde G1/4"-schroefdraad, waardoor vrijwel alle gangbare fittingen kunnen worden geïnstalleerd.

Belangrijk: Spoel voor het eerste gebruik en steek een schroef in alle M3-schroefdraad voor test doeleinden. In zeldzame gevallen kan er wat lak in de draden zijn achtergebleven. Als de M3-schroeven niet passen, kunnen ook zelftappende schroeven worden gebruikt.
Let op: Te vast aandraaien van de schroeven kan de radiator beschadigen. Zorg er altijd voor dat de schroeven de radiator niet beschadigen. Schade door oneigenlijk gebruik valt niet onder de garantie!

Technische details:
Materiaal: koperen vinnen, messing kamers
Afmetingen (LxBxH):
115x82x47mm
Aansluitschroefdraad: G1/4"
Gewicht: Ca. 350g
Ventilatorinstallatie: elk 4 M3-schroefdraad aan beide zijden (elk voor 1x80 mm ventilator)
Druk getest: 2,5 Bar

Omvang van levering:
1x MagiCool XTREME SINGLE 80 radiator
4x M3 x 30mm schroeven
4x M3 x 35mm schroeven

Belangrijk: De meegeleverde schroeven kunnen voor sommige toepassingen te lang zijn. Draai ze altijd zo ver vast dat de radiator niet beschadigd raakt.

Let op:
De roodbruine "vlekken" op de vinnen zijn geen roest. Houd er rekening mee dat dit een koperen radiator is en de opmerking: "De hele radiator is gecoat met een robuuste zwarte lak. De vinnen zijn gecoat met een dunnere laag om het uiterlijk te verbeteren zonder afbreuk te doen aan de koelprestaties.". De laklaag is van hetzelfde materiaal, vandaar de roodbruine "vlekken".

Let op: De radiator kan beschadigd raken als de schroeven te diep worden ingedraaid. Let op de juiste lengte van de schroeven. De schroeven hebben niet bij elke levering dezelfde maat.

Opmerking: om opslag- of fabricagegerelateerde resten in de circulatie te voorkomen, dient u de radiator volledig af te spoelen voordat u deze in elkaar zet.

Fabrikant:
MagiCool

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes