LET OP: We zijn eventjes afwezig t/m Woensdag 24 juli 2024. Uw bestelling wordt na 24 juli verwerkt!
-
10% korting voor uw geduld, bij bestellingen boven €250,- Gebruik code: holiday

WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

Coollaboratory Liquid MetalPad CPU

 -   - 
Onze prijs:  7,95  (6,57  excl. BTW)
Prijs in waardepunten: 33 punten
Punten verdiend: 1 punt

Overklokkers en stilteliefhebbers opgelet, want met de Liquid MetalPad biedt het bedrijf Coollaboratory - bekend van de revolutionaire Liquid Pro vloeibare metaalpasta - de eerste thermisch geleidende pad die voor 100% uit metaal bestaat en na een eenmalige inbranding een grandioze prestatie ontwikkelt. Dankzij het ingenieuze concept en de uitstekende thermische geleidbaarheid vertegenwoordigt de Liquid MetalPad momenteel het absolute hoogtepunt van het prestatiesegment.

De eenvoudige en schone installatie van de Liquid MetalPad maakt de thermische pad de ultieme thermische geleider voor overklokkers, stilteliefhebbers en PC enthousiastelingen. De prestaties van de pad zijn echt enorm en dankzij zijn enorme thermische geleidbaarheid en overtuigende toepassing kan het zelfs de beste thermische materialen op de markt onder controle houden. Bovendien kan de pad eenvoudig weer worden verwijderd bij het wisselen van de koeler. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest!

De thermische pad kan voor de meeste CPU-processors worden gebruikt, omdat deze eenvoudig op maat kan worden geknipt met een schaar of mes, aangepast aan de respectieve processor. De inbrandinstallatie is binnen enkele minuten voltooid door de processor op te warmen en is uiterst eenvoudig te hanteren. Dankzij gedetailleerde instructies heeft de gebruiker zelfs twee verschillende manieren om het succesvol in te stellen. voorbeeldig!

De Liquid MetalPad kan worden gebruikt op alle materialen op de koelmarkt, zoals aluminium of koper! Het veroudert niet en hoeft, in tegenstelling tot veel andere pasta's, niet regelmatig te worden vernieuwd. Natuurlijk is de Coollaboratory Liquid MetalPad RoHS-compatibel en volledig niet-toxisch.

Waarschuwing! Let op de waarschuwingen van de fabrikant voordat u het product gebruikt!

Leveringsomvang:

  • Afmetingen: ca. 38 x 38 mm
  • 1x handleiding
  • 1x CPU - Liquid MetalPad in beschermhoes
Fabrikant:
Coollaboratory

Nog geen berichten gevonden.
Voeg als eerste een bericht toe!
Wij stellen dat zeer op prijs.

Schrijf een beoordeling
Zodra de prijs van het product daalt, weet u dat meteen:
Houd prijsverlagingen bij

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes