WORLDWIDE SHIPPING with GLS, DPD, PostNL & UPS. We ship to every country! Your country not listed? Please contact us.

PSU Bridging Tool 24 pin

 -   - 
Our price:  2,95  (2,44  excl tax)
Price in points: 13 points

This plug is ideal for testing your watercooling loop, without putting power on your motherboard.
Should it leak, there will be no short circuit on your hardware!

You connect this plug to the power cable of your power supply, the power circuit is then bridged, so that all power is turned on.
You then only connect the pump to your power supply and so you can test your loop without endangering your other hardware!

Manufacturer:
Bitspower
Geweldig om te gebruiken ! Heb eens de Dr. POWER II van thermaltake gebruikt om mijn PSU te testen maar het was waardeloos voor veel geld. Heb deze PSU overbrugging aanschaft en bij het testen van de PSU met deze overbrugging (ja dit kan ook met een paperclip maar deze manier vond ik veiliger) heeft mijn 1600watt TITANIUM geen schade opgelopen van vorige tester en kan deze gaan gebruiken. Heb het zeker 20-30 seconden getest om te zien of deze niet afslaat of uitvalt (word meestal gedetecteerd tussen 2-10 seconden). De overbrugger zal zeker nog van pas komen om mijn beest van een PC met een custom glass loop te gaan testen. Het spant niet op de 24pin connector en komt ook zeer gemakkelijk en snel los zonder problemen. Zeker aan te raden en zeker ook voor de prijs.
Het doet wat het moet doen. je klikt hem op je 24 pins mobo plug uit je voeding om de over brugging te maken om de voorwaarde te hebben om de psu te kunnen starten. je ken zelf ook een draadje doen, dmv effe op google te zoeken welke punten, maar denk laat ik het via de officiele weg doen ;) werkt perfect, mechanisch ook goed toppie :)
Write a review
As soon as the price of the products decreases, you will immediately know about it.
Keep track of price reductions

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes